Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: iulie 2009

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

vineri, 31 iulie 2009

Slabire si tonifiere prin electrostimulare

Daca vrei sa ai o musculatura tonifiata si o piele ferma fara fitness, poti recurge acum la terapia prin electrostimulare. Si unde mai pui si faptul ca poti da jos 2-3 numere la haine, slabesti 5-7 cm, in cateva sedinte.Aparatul de slabire electro cu 24 de electrozi face posibile toate astea.

Ce este de fapt electrostimularea?

Este un fitness intensiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere.

Tratamentul folosit de mai bine de jumatate de secol atat in medicina cat si in estetica. Uimitoare prin simplitate si eficienta, electrostimularea se pastreaza în topul preferintelor chiar si acum, dupa atatia ani de la descoperire.

Simplu si comod, iti tonifiezi musculatura fara sa depui efort ca intr-o sala de fitness, fara sa transpiri, stai intins, relaxat si slabesti. Cat de frumos suna?

Efectele electrostimularii:

Efectele electrostimularii sunt vizibile dupa 3 sedinte efectuate intensiv. Dupa o serie de 12-14 sedinte se poate vorbi de o scadere considerabila in centimetri si o musculatura de invidiat, iar dupa 26-28 sedinte rezultatele sunt similare unei liposuctii. Insa este foarte important ca aceste sedinte sa fie efectuate pentru inceput fara pauza, cu o frecventa de minim 3-4 sedinte pe saptamana. Dupa ce ne-am modelat corpul dupa plac pentru intretinerea siluetei este suficienta o sedinta la 7-10 zile.

Aparatul pentru slabire cu 24 de electrozi:

Aparatul de slabire 24 Pads are 9 programe presetate ce ofera siguranta unor tratamente efectuate automat de computer : program general de slabire, tonifiere si anticelulitic; drenaj limfatic; lifting facial nechirurgical; program de fermitate bust; program de tonifiere si tratare a celulitei; program de relaxare; program intensiv de slabire ultra-rapida; program de slabire abdominala; remodelare si slabire pentru solduri si coapse.

Acum avem o optiune si noi, cele mai comode doamne si domnisoare, electrostimularea!

Cum sa slabesti 15-20 kilograme mancand sanatos!

Cura de slabire ce urmeaza este cea mai cautata deoarece este usor de tinut si nu te infometezi.

Cea mai cautata dieta pentru slabit!

Va propun o dieta cu totul speciala, cu rezultate deosebite si indelungate. Oricine incepe aceasta dieta si se tine de ea respectand toti pasii, va reusi cu siguranta sa slabeasca 10-15 kg. Scopul acestei cure de slabire consta nu doar in disparitia surplusului de kilograme, ci si in schimbarea metabolismului, astfel incat kilogramele pierdute sa nu se mai puna la loc. Este vorba despre un regim care se reia in mod identic din 4 in 4 zile si dureaza 90 de zile, timp in care se pot pierde intre 15 si 20 de kilograme. Daca se doreste o slabire mai redusa, dieta se poate intrerupe, dar schimbarea metabolismului nu va mai avea loc. Punctul forte al dietei consta in faptul ca veti slabi doar atat cat aveti nevoie, respectiv pana cand corpul dvs. va ajunge la greutatea optima, iar slabirea va fi uniforma.

Micul dejun (este identic in cele 90 de zile): doar cateva fructe (mere, pere, banane, citrice, struguri etc.).

Prima zi de dieta- PROTEINE

Pranz: carne fiarta sau fripta - 3 felii (200 g), 1 felie paine (de preferat integrala), salata verde - nelimitat (fara ulei). Dupa masa se beau 250 ml de supa calda (doar lichid, pastele adaugate sunt interzise: galusti, taietei etc.).In loc de carne, se pot consuma 3 oua fierte sau lapte sau iaurt sau branza. Cina: la fel ca si pranzul, dar fara supa.

Atentie: daca la pranz ati mancat carne, acelasi fel il veti consuma si la cina!

Ziua a doua de dieta - FIBRE

Pranz: legume, verdeturi de orice fel (fasole, mazare, linte, fasole verde, morcovi, rosii, cartofi etc.), crude sau fierte, cu adaos pentru gust (sare, piper, Vegeta, bulion etc. - fara ulei), 1 felie paine integrala, salata verde. (Cantitatea de legume sa corespunda cu cea care incape intr-o farfurie adanca!)Cina: la fel ca si pranzul, dar jumatate de cantitate.

Ziua a treia de dieta - CARBOHIDRATI

Pranz: Paste fainoase fierte (de preferat integrale) cu sos de rosii (ketchup) sau un blat de pizza cu sos de rosii. Cina: 2 felii mici de tort sau 2-3 colacei dulci sau 3 portii de inghetata si, obligatoriu, o bucatica de ciocolata amara (pentru evitarea eventualelor alergii provocate de dieta).

Ziua a patra de dieta- FRUCTE

Pranz: amestec de fructe, in cantitati nelimitate.Cina: la fel.

In timpul curei, o data pe luna, dupa ziua de fructe, se va tine obligatoriu o zi de dieta doar cu apa. In aceasta zi se beau cel putin 2 litri de apa plata sau minerala. In timpul curei, cafeaua si ceaiul fara zahar se admit in cantitati nelimitate. Dupa terminarea curei, se poate manca normal, cu recomandarea ca micul dejun sa fie compus numai din fructe, timp de inca 90 de zile. Daca in aceasta perioada mai slabiti circa 3 kg, inseamna ca schimbarea metabolismului a avut loc. Daca doriti sa mai slabiti, dieta trebuie repetata, dar numai dupa o pauza de cel putin 3 luni.

Nu va speriati de cantitatea de mancare pe care o consumati. Chiar daca pare mare, greutatea corpului dvs. se va diminua! Nu va pierdeti speranta daca nu slabiti in primele zile ale dietei pentru ca in continuare veti pierde rapid 3-4 kg.

Important:

- nu se schimba ordinea meniurilor (proteine cu fructe etc.).

- nu se va neglija nimic din meniul zilnic, fiecare aliment avand un rol bine definit pentru organism!

Cura de slabire: Slabesti 4 kg in 4 zile, cate un kg pe zi

Slabiti rapid in patru zile

Iata ce trebuie sa consumati pentru a slabi cate un kg pe zi:

Ziua 1 : lactate degresate, cum sunt lapte degresat, iaurtul slab sau branza de vaci slaba.

Ziua 2: carne de pui fara piele sau carne de vita, fie fiarta, fie gratar, insa fara sare.

Ziua 3: mere.

Ziua 4: cartofi fierti sau copti, fara sare.

Zilnic se poate bea o cafea fara zahar si apa la discretie. Cu aceasta cura de slabire puteti manca oricat, la intervale dese, de trei ore. Daca va supara stomacul din cauza unei gastrite acide sau a unui ulcer rebel, in ziua de mere, puteti consuma fructele cu pricina date prin razatoare.

Aceasta Cura de slabire se poate repeta oricand, secretul constand intr-o alimentatie slaba in calorii.

joi, 30 iulie 2009

Cum sa scapi de celulita si cea mai noua tehnica antirid? Raspuns: Dermoporatie/ Mezoterapie virtuala

Ti-ar placea sa ai un ten frumos, fara riduri si o piele ferma, fara vergeturi sau celulita?

Acum exista un tratament ce te scapa de toate aceste probleme. Aparatul pentru celulita, si nu numai, Dermocell Expert a declansat o adevarata isterie in randul femeilor din Romania. Cum ti se pare ca in acelasi
salon si cu ajutorul aceluiasi aparat sa scapi si de celulita si de riduri? Acum afli totul despre aceste tratamente.

Stiai ca din ingredientele unei creme doar 5% ajung efectiv în profunzime? Foarte putin,nu-i asa?
Dermoporatie sau mezoterapie fara ace se numeste tratamentul ce face ca printr-o singura sedinta/aplicare aceste creme sa patrunda in proportie de 95% in pielea noastra. Ingredientele active patrund in straturile profunde ale pielii, reusind să vindece din interior cauza vizibila la exterior (de ex: diminuarea elastinei si a colagenului care provoaca aparitia ridurilor, lasarea pielii, pierderea luminozitatii).Dermocell Expert este un aparat pentru celulita ce face minuni in numai 15-30 min.


Ce putem obtine prin dermoporatie?

Insasi diversitatea aplicatiilor Mezoterapiei fara ace este uimitoare. Deoarece procedeul în sine consta in introducerea in profunzime a unor substante active, acest lucru poate fi folosit în diverse moduri:

Tratamente faciale posibile prin Dermoporatie cu Dermocell:

-putem introduce colagen in buze (evident, efectul se obtine treptat dar... fara durere)
-acid hialuronic in fata (sau oriunde e nevoie)
-produse pentru tratarea diverselor forme de acnee
-tratamente pentru capilare sparte, cuperoza
-tratamente anti-rid


Dermoporatia este un tratament cu rezultate exceptionale si în tratamente corporale:

-elastina pentru vindecarea vergeturilor
-tratamente anticelulitice acolo unde e nevoie (e singura metoda nechirurgicala care poate trata celulita chiar in stadiul 4)
-tratamente pentru capilare sparte


Dermoporatie este un tratament oferit de
Keiko SlimSpa la preţul de 180 lei. O şedinţă durează 15 minute şi are rezultate vizibile instant pe facial, si dupa 2-3 sedinte pentru celulita si vergeturi.
Aceasta terapie o puteti efectua in cadrul centrului de slabire si remodelare corporala Keiko SlimSPA cu ajutorul aparatului pentru celulita Dermocell Expert , un centru dotat exclusiv cu echipamente marca Rowe.

25 de trucuri pentru slabit!

Urmatoarele sfaturi de slabit nu vin de la experti, ci de la femei care au iesit victorioase din lupta cu kilogramele in plus. Nu trebuie sa citesti carti de mii de pagini, sa faci exercitii obositoare, sa-ti cumperi casete video si sa te uiti la documentare lungi: daca te plictisesti si nu ai chef nici sa citesti 25 de sfaturi, e suficient si daca citesti prima regula din lista. E tot ce trebuie sa stii (si sa aplici) daca vrei sa slabesti sanatos!

1. Mananca echilibrat


-si consuma mai multa energie decat iei din mancare.

2. Schimba-ti stilul de viata.

Dietele sunt temporare, asa ca, daca nu iti schimbi complet obiceiurile, pe termen lung, vei pune la loc tot ce-ai dat jos in numai cateva luni. Renunta pentru totdeauna la junk food, la rontait fursecuri seara in fata televizorului si asa mai departe.

3. Gaseste-ti niste prieteni care sa te sustina

- si sa te sfatuiasca atunci cand o sa fii tentata sa cedezi tentatiilor. Iar daca cineva o sa vrea sa tina dieta impreuna cu tine, cu atat mai bine! E esential sa nu te simti singura in lupta cu kilogramele in plus.

4. Fa-ti poze inainte si dupa

– te vei simti foarte motivata sa continui dieta, vazandu-ti progresele!

5. Incepe sa citesti etichetele produselor pe care le cumperi.
Si sa si intelegi ce inseamna benzoat de sodiu, tartrazina, ciclamant si alte minuni asemanatoare.

6. Nu tine secret faptul ca esti la dieta.

Daca recunosti in public ca ai o problema si ca incerci sa o rezolvi, e inca un pas pe drumul cel bun. Te asiguri, in felul acesta, ca nu o sa ai posibilitatea sa faci cale intoarsa si sa renunti la slabit dupa cateva zile.

7. Fa ce exercitii iti place.

Unora le place joggingul, altii prefera inotul sau mersul cu bicicleta, esti libera sa faci ce sport vrei in timpul liber.

8. Asculta muzica in timp ce faci miscare.

Cumpara-ti un MP3 player sau un Ipod (daca iti permiti, desigur), pentru ca activitatea sa ti se para mai placuta.

9. Stabileste-ti teluri realiste.

Nu iti dori sa slabesti in prima saptamana 5 kilograme, fiindca e imposibil si vei fi dezamagita.

10. Nu te compara cu altii/altele.

Fiecare dintre noi are o constitutie diferita, asa ca fiecare slabeste in mod diferit, intr-un ritm propriu. Asa ca nu te bosumfla daca vreo prietena a slabit mai usor sau mai repede decat tine.

11. Ia o pilula-minune

-care sa te ajute sa slabesti mai repede. Prostii! Nu exista o asemenea pilula, cel mai bine e sa ai incredere in regimul alimentar si in exercitiile pe care le faci regulat. Efectele secundare ale medicamentelor care iti promit ca te ajuta in lupta cu kilogramele sunt adesea mai rele decat “sprijinul” acordat.

12. Vitaminele iti pot fi prietene.

Suplimentele naturale de multivitamine iti pot fi de real ajutor, dar ai grija sa nu exagerezi. Consulta un nutritionist, ca sa fii sigura ca e bine ce faci.

13. Afla care e greutatea ta ideala.

Se spune ca, daca ai 1.75, greutatea ideala trebuie sa fie cu 10 mai mica decat ce este in plus peste 1m, adica ar veni 65 de kilograme. Pentru mai multa siguranta, cauta pe internet un calculator de greutate.

14. Fara fast food.

Chiar daca visezi in fiecare noapte cum infuleci in disperare hamburgeri imensi, trebuie sa te feresti ca dracul de tamaie de localuri unde se serveste fast food.

15. Verifica-ti greutatea saptamanal.

Sau, daca esti foarte foarte curioasa, in fiecare zi. Cantareste-te dezbracata, fara nimic pe tine, la aceeasi ora din zi.

16. Odihneste-te suficient.

Pentru ca organismul tau sa functioneze eficient si sa poata arde caloriile cum trebuie, trebuie sa dormi cel putin opt ore pe noapte.

17. Mananca incet.

Si savureaza mancarea, incearca sa gasesti o placere (cat de mica) in portiile tale de femeie la dieta, fiindca oricum n-o sa te poti rasfata cu cine stie ce delicii culinare.

18. E ok sa mananci intre mese.

Un mar, o banana, un iaurtel cu musli, o gustare hipocalorica, in orice caz.

19. Nu manca aceleasi lucruri in fiecare zi

pentru ca o sa te plictisesti groaznic. Incearca sa iti variezi regimul, exista o multime de fructe, de legume si de specii de peste pe care le poti combina.

20. Cunoaste-ti limita maxima admisa de calorii pe care le poti asimila zilnic, si nu o depasi pentru nimic in lume.

21. Satisfa-ti poftele, dar cu moderatie.

Daca mori de pofta sa infuleci o prajitura insiropata la cofetarie (asta dupa doua-trei saptamani de dieta!), ai voie si ai dreptul sa iti acorzi aceasta placere. Dar straduieste-te sa mananci incet si sa mananci doar jumatate din desert.

22. Hidrateaza-te corespunzator.

Cel putin doi-trei litri de apa pe zi, si nu trisa, fiindca o faci pe socoteala ta!

23. Fara zahar (sau indulcitori) si sare in exces.

24. Renunta la paste si la painea alba, pe cat posibil. Painea alba nu e tocmai buna pentru sanatate, intreaba orice bolnav de diabet, care tine regim.

25. Nu te lenevi dupa ce inchei dieta!

Continua sa mananci echilibrat, sa iti supraveghezi greutatea, sa nu consumi fast food etc.

acasatv.ro


miercuri, 29 iulie 2009

Bronzare organica - bronz intens si sanatos in doar 5 minute

Bronzarea Organica – bronz intens si sanatos in doar 5 minute

Daca iti doresti ca pielea ta sa aiba o culoare placuta, de caramel dar totusi nu vrei sa te expui riscurilor bronzarii cu UV, intra in Revolutia Bronzului: alege Bronzarea organica cu cel mai eficient dintre aparatele de bronzat!
Este cea mai cool metoda de a avea o nuanta intensa de bronz in doar 5 minute.
Fara riscuri, fara arsuri sau uscarea excesiva a pielii, fara riduri. Dimpotriva.
Bronzarea organica reprezinta un procedeu profesional de bronzare prin care se aplica prin pulverizare cu un aparat de bronzat cu turbina HVLP, o solutie total organica ce va colora instant pielea, marca TanOrganic, avand doua nuante de bronz 100 % naturale: mediu – pe baza de miere de albine, si intens – pe baza de nuci verzi si mai nou bronz auriu.

Incearca si tu
bronzarea organica cu cel mai eficient spray gun dintre aparatele de bronzat.

Pentru a vedea exact cum se desfasoara o sedinta de bronzare organica
http://www.primatv.ro/stiri-focus/bronzare-organica.html

Cum am slabit 5 kg in 5 zile

Diete peste diete, cure pentru slabire, fitness, mancare light, si totusi colaceii nu vor sa dispara?

Vrei sa slabesti rapid? Va spun cum am reusit eu sa slabesc 5 kg in 5 zile cu ajutorul dietei lui Nicoleta Luciu!
M-am apucat de dieta de luni, ca sa fie inceput de saptamana. Am mancat exact cum a explicat ea si am reusit sa dau jos cate un kg pe zi. Faceam seara cand ajungeam acasa fitness 30min, dar nimic mai mult.Asta a durat pana vineri inclusiv.

Sambata si duminica fiind weekend am zis ca mananc altceva, si am mancat cate putin -lactate, legume, pui, inghetata, nimic exagerat. Rezultatul luni dimineata a fost +2 kg.

Dupa multe diete, cure de slabire cu rezultat rapid, am ajuns la concluzia ca nu exista cura de slabire dupa care sa iti mentii greutatea. Singura optiune este un mod de viata sanatos sau cum se spune zicala "ia micul dejun ca un rege, pranzul ca un print, iar cina ca un cersetor".
Daca vrei sa slabesti rapid pentru a incapea in rochia de mireasa, sau pentru a arata bine pe plaja poti tine acest gen de cure de slabire, dar nu pentru a slabi si ramane slaba timp indelungat. Organismul se obisnuieste cu mancarea pe care o consumi pe durata dietei, astfel in momentul in care "calci stramb" se simte atat pe cantar cat si pe haine.

Incercati sa fiti moderate cand vine vorba de mancare, faceti fitness pentru ca ajuta la eliminarea grasimilor, nu tineti diete stricte si cure de slabire ce pot dauna organismului vostru, mergeti la un salon de infrumusetare pentru tonifiere, slabire sau ca
sa scapati de celulita sa scapati de celulita. Este cea mai sigura si placuta solutie!

marți, 28 iulie 2009

Slabesti repede si nu te mai ingrasi cu liposuctia virtuala

Ultralipo – liposuctia virtuala prin cavitatie sau cum sa slabesti in 90 min cat altii in 6 luni!

UltraLipo System este un nume deja consacrat în beauty. Rezultatele sale remarcabile l-au recomandat de la sine ca cel mai performant aparat de slăbire localizată. Celulită. Aripioare. Burtică. Ultralipo îţi oferă soluţia perfectă pentru tot ce este “în plus”. Întotdeauna ne vom dori recorduri în materie de slăbire şi soluţii care oferă silueta perfectă peste noapte. Iar UltraLipo nu este departe de astfel de performante.
Terapia are efect similar unei liposucţii: reduce pentru totdeauna grăsimea localizată si poti sa slabesti pana la 13 cm in numai 90 min.

Cavitatia este fenomenul creat de unde acustice cu intensitate foarte mare şi frecvenţă joasă care permite distrugerea definitivă a celulelor de grăsime.

Cum te ajută aparatul de slabire UltraLipo:
- Slăbeşti fix de acolo de unde ai nevoie şi de unde doreşti;
- Dacă ai surplus de grăsime şi respecţi instructiunile, atunci cu siguranţă vei avea rezultate;
- Nu doare chiar deloc, ba este chiar relaxant;
- Nu trebuie să te înfometezi sau să ţii vreo dieta drastica;
- Nu obosesti ca atunci cand mergi la sala
Cu timpul liposuctia virtuala va înlocui celebrele liposucţii chirurgicale, deoarece oferă aceleaşi rezultate,dar non-invaziv, fără bisturiu sau anestezie
"Recomand doar o şedinţă de cavitatie (300 lei) pe săptămână, astfel încât corpul să poată elimina corect şi total grăsimile, spune Sorina Bratu - Manager Keiko SlimSpa.
Pentru păstrarea siluetei tot Sorina Bratu recomandă continuarea cu o dietă sănătoasă şi cu un abonament pentru terapii de întreţinere a formei corporale, de ex.: electrostimulare, masaj transdermic cu DermoCell sau împachetări la infraroşii.

ULTRALIPO este un aparat de slabire folosit si de multe vedete din Romania printre care si Gina Pistol si Iulia Vantur.
Slabeste si tu cu Ultralipo!
 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest