Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: septembrie 2011

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

joi, 22 septembrie 2011

Dietele trasnite ale vedetelor

Beyonce bea sirop de artar, Jennifer Aniston mananca alimente pentru bebelusi, in timp ce Liz Hurley se hraneste cu o supa indoielnica.

Curele de slabire clasice nu le mai satisfac pe dive, ce e normal a devenit prea… normal. O spun chiar nutritionistii. Care sunt supusi de catre mass-media si de opinia publica presiunii de a scoate tot timpul, "din burta", cate o dieta nemaipomenita. Au ajuns sa fie criticati ca sunt anosti si lipsiti de imaginatie din vina inventivelor vedete americane.

Toate regimurile "la moda" vin din SUA, atragand atentia prin excentricitate. Majoritatea celebritatilor aleg cai socante de a slabi, motivul principal nefiind silueta de vis, ci teama de a nu pierde contracte si publicitatea.

Gusturi stupide, regimuri stranii

Solista pop Beyonce (Beyonce Giselle Knowles, pe numele sau real) a trebuit sa slabeasca zece kilograme pentru rolul din musicalul "Dreamgirls". Marturiseste ca a tinut o dieta cu lichide, care includea siropul de artar: "Am trait cu apa, piper cayenne (chili) si sirop de artar vreme de 14 zile".

Vedeta subliniaza insa ca nu recomanda nimanui acest regim: "Am crezut ca mor! Am dat jos cele 10 kilograme, dar le-am recastigat rapid". Un regim fara folos si draconic, stupid s-ar putea spune, care priveaza de proteine, acizi grasi, oligoelemente si vitamine necesare organismului.

O supa care pune probleme nutritionistilor


Liz Hurley a trecut de 40 de ani, dar numai ea stie cum! Secretul ei consta intr-o supa realizata dupa o reteta proprie: se pun la fiert doi cartofi, o ceapa mica, putina supa de pui, sare, piper. Cu trei minute inainte sa se ia de pe foc se adauga trei legaturi de leustean cu tot cu tije! Timp de o saptamana nu sunt permise alte alimente. Specialistii avertizeaza: nu va sfatuim sa incercati aceasta supa! Stiu ei ce stiu…

14 portii provenite din borcane mici


Ultimul moft la Hollywood il reprezinta consumul de alimente pentru bebelusi. "Blonda de la Drept" Reese Witherspoon spune ca este o dieta eficienta. Astfel, regimul zilnic contine supe, fructe, carne de pui fiarta, legume, sucuri naturale de fructe si cereale integrale. Ai voie sa mananci portii mici si sa le completezi cu o singura masa de adult. Pare o dieta eficace, dar criticii au avertizat-o pe Reese sa nu cumva sa dea in boala copiilor!

De la mancare pentru bebelusi, la cure de slabit timpurii


Si Jennifer Aniston este adepta acestei diete (dupa ce s-a plictisit de cea cu castraveti). Ea nu mananca nimic in afara de piure de legume, fructe si carne, toate din borcane mici. In timp ce actrita se lauda ("consum 14 portii de alimente pentru copii pe zi"), nutritionistii sunt sceptici cu privire la efectul asupra organismului. Potrivit expertilor, restrictionarea aportului caloric pentru o perioada scurta de timp poate ajuta la scaderea rapida in greutate, dar poate incetini metabolismul si poate incuraja organismul sa stocheze caloriile pe post de grasimi.

Exista si vedete care au inceput regimuri drastic de slabire de la varste fragede. Cum ar fi cazul actritei Jessica Alba, care a decis sa slabeasca de la varsta de 12 ani, speriata de faptul ca "ceilalti membri ai familiei erau supraponderali!". Si uite asa a ajuns sa manance la micul dejun omleta cu branza telemea si o piersica…

Cocaina taie pofta de mancare, dar cu efecte pe termen lung

Gusturile lumii artistice s-au schimbat in mod ingrijorator, iar zvonurile spun ca unii actori apeleaza la cocaina pentru a slabi. Si cum obiceiurile ciudate ale lumii artistice prind la public… Una din sase tinere britanice slabeste cu ajutorul unei cure compuse din cocaina si amfetamine (speed), potrivit unui studiu citat de "The Sun".

"Cocaina suprima pofta de mancare pentru o perioada foarte scurta, dar are efecte negative asupra sanatatii pentru un timp indelungat", noteaza publicatia.

Nu mai punem la socoteala un obicei care suna urat, dar care este des folosit de vedete: slabitul prin provocarea starii de voma. Obicei vechi de altfel: Iulius Cezar vomita dupa fiecare masa, iar romanii in general faceau acest lucru frecvent, pentru a se mentine in forma.

Carcotasii nu ezita sa ia peste picior de noile probleme ale nutritionistilor, sugerand ca cea mai buna dieta este…dieta homeless, adica cea formata din resturile de la masa!

Oricum ar fi, nimeni nu o intrece pe actrita Audrey Hepburn, despre care lumea credea ca lectiile de balet, ouale fierte si morcovii o tineau in forma. Silueta ei delicata se datora unui fapt trist: suferise de malnutritie in perioada razboiului, cand a trebuit sa manance doar bulbi de lalele…

OPTIUNE

Lapte organic


Pentru alte staruri, mancarea organica este o varianta. Actrita Gwyneth Paltrow urmeaza o dieta stricta, care interzice carnea, ouale, produsele lactate si cofeina. "Incerc sa mananc numai mancare organica. Este greu, dar merita!", a declarat Gwyneth. "Nu mananc dulciuri, pentru ca nu cred ca-mi ofera energie".

Julia Roberts si solista Christina Aguilera au ales si ele acest "tratament". Julia vrea numai lapte organic in cabina, atunci cand filmeaza, iar Aguilera tine laptele organic si branza de soia puse bine tot in cabina in care se schimba pentru spectacole.

EXCENTRICA

Demi Moore mizeaza pe lipitori si le descrie in amanunt


Nu mai este nicio indoiala: Demi Moore afirma ca este innebunita dupa tratamentul cu lipitori. Diva vine cu completari: "Aspectul meu fizic din ultima vreme se datoreaza in mare masura unei terapii mai putin obisnuite, pe care am urmat-o in Austria, bazata pe o practica traditionala legata de folosirea lipitorilor". Ea a mai explicat ca lipitorile contin o anumita enzima, care este introdusa in sange atunci cand esti muscat de ele. "O vezi cum iti suge sangele, cum se umfla tot mai mult si mai mult, apoi cand e pur si simplu imbatata de sangele tau se rostogoleste asemenea unui betiv care se impleticeste la iesirea din bar".

Descrierea explicita a dat fiori criticilor care spun ca "nu e nimic umoristic aici, totul seamana mai mult cu un proces de tortura vampirica". Insa procedura este atestata medical. Lipitoarea medicinala - cunoscuta sub denumirea stiintifica de Hirudo medicinalis - este utilizata in diverse tratamente de sute de ani.

Sursa: evz.ro

7 teluri pe care nu ar trebui sa ti le propui niciodata

Cu siguranta ai avut momente in care ti-ai facut o lista cu teluri pe care sa le urmezi. Sa slabesti 15 kilograme, sa citesti mai multe carti sau sa incepi sa ai hobby-uri noi. Este adevarat ca majoritatea dintre aceste teluri sunt foarte simpatice si vin in avantajul tau, insa unele nu vor face decat sa iti lase un gust amar.

Iata 7 teluri pe care nu ar trebui sa ti le propui niciodata

Sa te mariti pana la finalul anului


Casatoria nu inseamna doar un eveniment fastuos si o zi in care te simti ca o printesa, ci o "calatorie" alaturi de o singura persoana, pentru tot restul vietii tale. Casatoria nu trebuie sa fie un scop, ci o urmare fireasca a iubirii dintre o femeie si un barbat.

Mai bine lasa lucrurile sa curga de la sine, traieste-ti viata asa cum crezi de cuvinta, iar cand vei intalni barbatul perfect pentru tine, cu siguranta va urma si pasul cel mare. Pana atunci, domoleste-ti dorintele si propune-ti niste teluri mai cuminti.

Sa te faci blonda

Schimbarile de look te pot face sa iti schimbi atitudinea, sa fii o cu totul alta persoana... dar numai in cazul in care rezultatele sunt pe masura asteptarilor tale. Daca in schimb alegi schimbari radicale, risti sa cheltuiesti sume importante de bani, sa descoperi ca de fapt blondul nu este pentru toata lumea si chiar sa plangi sau sa ai o depresie.

Daca insisti pe idee, ar fi mai bine sa incerci cu niste suvite.

Sa devii faimoasa

Sa devii vedeta intr-un timp foarte scurt inseamna, de multe ori, sa iti sacrifici demnitatea, respectul de sine si viata privata. Mai bine ar fi sa faci lucruri care te vor inalta in ochii celor dragi, care conteaza cu adevarat, lucruri care te vor face pe tine sa te simti mai bine.

Sa renunti la retelele sociale

Retelele sociale au inceput sa defineasca oamenii si sa faca parte din viata tuturor celor moderni, cu acces la internet. Acestea te ajuta sa iti impartasesti ideile, sa te regasesti cu prieteni vechi si sa fii mai aproape de cei actuali. Chiar daca o perioada vei sta departe de retelele sociale, cu siguranta nu vei putea sa o faci la infinit.

Sa iti schimbi garderoba

Cu exceptia cazului in care ai primit un bonus de cel putin 2000 de euro, ar fi bine sa iti regandesti prioritatile. Gandeste-te ca schimbarea garderobei implica o serie de cheltuieli destul de mari, pe care nu ti le poti permite atunci cand ai un singur salariu, nu foarte mare. Cel mai bine este sa achizitionezi accesorii noi, cu ajutorul carora sa modernizezi tinutele vechi.

Sa renunti definitiv la zahar

Dincolo de faptul ca aproape toate produsele din comert contin zahar (chiar si painea), chiar crezi ca poti rezista in fata unui desert ademenitor? Regandeste telul si pune-l in felul urmator: incearca sa mananci doar dulciuri preparate in casa, cu zahar putin, de preferat brun. In plus, este recomandat sa reduci considerabil portiile de alimente dulci.

Sa te impaci cu fostul iubit

Da, este o problema peste care noi femeile, in general, nu putem sa trecem. Fostii iubiti ar trebui sa ramaman fosti. Nu uita motivele pentru care te-ai despartit de el si incearca sa realizezi faptul oamenii nu se schimba. De aici rezulta ca va face aceleasi greseli si ca veti ajunge tot la despartire.


Sursa: www.ele.ro

RejuvenAge - program de reintinerire cu efecte radicale numai la Keiko Slim Spa!

Reda-i tenului tale tineretea si fermitatea de care are nevoie. Si stralucirea. Finetea. Prospetimea. Tineretea. Luminozitatea.  Cu cel mai complex program facial creat vreodata! Menit sa redea chipului mult-dorita revigorare.  Un mix ultra-sofisticat intr-un program de reintinerire de la Keiko Slim Spa ce contine:
  • 2 sedinte IPL rejuvenare faciala (cu pauza de 3 saptamani intre sedinte);
  • 6 sedinte de radiofrecventa tripolara (2 sedinte pe saptamana);
  • 3 sedinte microdermabraziune (1 sedinta pe saptamana);
  • 4 sedinte dermoporatie (1 sedinta la 5 zile distanta);
  • 3 masti botox (1 masca pe saptamana);
  • 3 masti caviar (1 masca pe saptamana).
BONUS:
1 sedinta IPL pentru corectare faciala (pete de pigment, cicatrici, cuperoza, rozacee)

Toate la un pret de senzatie:DOAR 1.963 lei

(35% discount fata de pretul intreg)
Pret Intreg: 3.020 lei

WORKING STATION ORLY la SUPER-PRET

Cumpara acum pentru un pret senzational, tratamentele intense ORLY, pregatite special  pentru aceasta perioada.
Sec'N Dry  +  Bonder  +  Cuticle Oil:
  • Sec'N Dry - top cu uscare ultra-rapida pentru acesl extra-finish de perfectiune, usuca practic instantaneu lacul, strat cu strat. Ofera luciu de diamant si intensifica nuanta lacului ORLY
Pret promotional: 83 RON/120 ml
  • Bonder - baza cu polimer cauciucat, actioneaza ca o banda dublu-adeziva intre laci si unghie, asigurand aderenta lacului pe unghie timp indelungat. Lacul rezista chiar si mai mult de doua saptamani. 
Pret promotional: 83 RON/120 ml
  • Cuticle Oil este un tratament Orly ce ingrijeste cuticulele si favorizeaza cresterea unghiei. Vindeca si improspateaza cuticulele cu probleme. Este un ulei hidratant cu extract din cirese salbatice, portocale, aloe vera si betacaroten. 
Pret promotional: 86 RON/120 ml

BONUS: inca 2 Sec'N Dry, de 9 ml. 

Mai multe detalii si promotii pe site-ul Orly.

Stand prezentare 72 oje ORLY la PRET REDUS

Stand prezentare 72 oje ORLY la PRET REDUS

Un stand de prezentare extrem de chic, ce vine cu 72 lacuri ORLY in recipiente de 18 ml., cate 3 din cele mai bine vandute 24 lacuri ORLY.
Standul, fabricat din metal, este extrem de rezistent si elegant in egala masura.
Ideal pentru a creste vanzarile in salonul dvs., caci nimeni nu va rezista ispitei acestor nuante senzationale, cele mai bine vandute dintre lacurile ORLY.
Dimensiuni: 40 cm x 56 cm x 25 cm
Pret normal: 2.124 RON
Pret special: 1.290 RON

miercuri, 7 septembrie 2011

NEW FACE - tehnologie de varf pentru reintinerire instant

Inainte de a pleca la o petrecere, de a iesi sambata noaptea in oras, inainte de a imbraca rochia seducatoare, rujul rosu sau buclele voluptoase, exista alte detalii carora trebuie sa le acorzi atentie.Vrei o formula antirid cu efect imediat? Pentru un ten mai tanar si rasfatat, cele 4 sedinte pregatite de Keiko iti redau aspectul ferm, tanar, luminozitatea si elasticitatea tenului.
  • 1 sedinta microdermabraziune
  • 1 sedinta drenaj limfatic
  • 1 sedinta ultrasunete cu crema colagen
  • 1 sedinta masca botox
Mentinem pretul promotional de 99 lei. (pret normal: 195 lei.)

marți, 6 septembrie 2011

Remodelare corporala si slabire cu pachetul BODY RE-MAKE de la Keiko Slim Spa

Asa cum cu ajutorul unui make-up iti transformi total chipul, Keiko iti propune acest pachet corporal cu care sa iti transformi total corpul. Gandit special in aceasta toamna de expertii Keiko pentru transformarea ta completa si remarcabila. 
  • 9 sedinte de electrostimulare
  • 3 sedinte de drenaj limfatic
  • 3 sedinte de masaj vibrational
  • 3 impachetari pe o zona, la termocuverta.

Pret Intreg: 474 lei               Pret Redus: 284 lei

Body Re-make de la Keiko Slim Spa: Pentru ca stim cum sunt bugetele de dupa vacanta!

Singurul pachet destinat in egala masura corpului dar si tenului tau- All in One de la Keiko Slim Spa

Singurul pachet destinat in egala masura corpului dar si tenului tau. Pachetul All in One este impartit in 6 saptamani, cu o frecventa de 4 vizite pe saptamana. Primele 3 zile din fiecare saptamana se adreseaza slabirii, remodelarii corpului si eliminarii celulitei, cea de-a 4-a zi avand ca scop intinerirea vizibila a fetei. Saptamanile 1, respectiv 2 sunt identice si au ca scop modificarea si reducerea cu un grad a stadiului de celulita. In plus ai BONUS un voucher pe care il poti pastra sau face cadou. Mai mult! Keiko iti ofera si EXTRABONUS doar pentru tine: 2 sedinte de epilare progresiv definitiva axile.
Saptamanile 1 si 2 
Ziua 1
  • o impachetare 2 zone la capsula cu infrarosii - 40 minute;
  • o sedinta de vacuum - 20 minute;
  • o sedinta de vibromasaj - 20 minute;
  • o sedinta Detox-Spa - 30 minute.
Ziua 2
  • o impachetare 2 zone la tunel cu infrarosii - 40 minute;
  • o sedinta mezoterapie virtuala (dermoporatie) - 30 minute;
  • o sedinta de vibromasaj - 20 minute.
Ziua 3
  • o sedinta radiofrecventa - 30 minute;
  • o sedinta de vacuum - 20 minute;
  • o sedinta presodrenaj limfatic - 40 minute.
Ziua 4: PROGRAM MULTIFAZIC FACIAL
  • Lifting facial - 15 minute;
  • microdermabraziune cu pulbere de diamante - 15 minute;
  • masca botox / caviar - 15 minute;
  • ultrasunete - 15 minute.
Saptamanile 3, respectiv 4, contin terapii care urmaresc scaderea vizibila in centimetri.
Saptamana 3
Ziua 1
  • o sedinta electrostimulare + fast slim - 60 minute;
  • o sedinta radiofrecventa - 30 minute;
  • o sedinta ultrasunete - 20 minute.
Ziua 2
  • o impachetare 1 zona cu electrostimulare - 40 minute;
  • o sedinta liposuctie virtuala (cavitatie) - 30 minute;
  • o sedinta de presodrenaj  limfatic - 40 minute;
  • o sedinta masaj transdermic - 30 minute
Ziua 3
  • o impachetare 2 zone la termocuverta - 40 minute;
  • o sedinta radiofrecventa - 30 minute;
  • o sedinta vibromasaj - 20 minute;
  • o sedinta Detox-Spa - 30 minute.
Ziua 4: PROGRAM MULTIFAZIC FACIAL in trei timpi
  • microdermabraziune cu pulbere de diamant - 15 minute;
  • mezoterapie virtuala (dermoporatie) - 15 minute;
  • masaj transdermic anticearcan - 15 minute.
Saptamana 4
Ziua 1
  • o impachetare 2 zone la termocuverta - 40 minute;
  • o sedinta radiofrecventa - 30 minute;
  • o sedinta vibromasaj - 20 minute;
  • o sedinta Detox-Spa - 30 minute.
Ziua 2
  • o impachetare 1 zona cu electrostimulare - 40 minute;
  • o sedinta liposuctie virtuala (cavitatie) - 30 minute;
  • o sedinta de presodrenaj  limfatic - 40 minute;
  • o sedinta masaj transdermic - 30 minute
Ziua 3
  • o impachetare Universal Contour Wrap - 120 minute.
Ziua 4: PROGRAM MULTIFAZIC FACIAL
  • microdermabraziune cu pulbere de diamant - 15 minute;
  • radiofrecventa facial - 15 minute;
  • ultrasunete anti-ageing - 15 minute.
 La incheierea celor 4 saptamani se efectueaza o noua diagnosticare si, in functie de rezultate, se pregateste o schema personalizata de tratament pentru urmatoarele doua saptamani de tratament. Aceste doua saptamani vor contine 4 vizite pe sapamana, la fiecare vizita efectuandu-se 2-3 terapii combinate. Cea de-a patra vizita contine terapii faciale ce pot include: radiofrecventa, lifting facial, masca botox/caviar, ultrasunete, masaj transdermic - toate recomandate dupa schema personalizata, pentru a asigura un maxim de efecte.
BONUS: un VOUCHER cu rol in detoxifierea organismului, pe care il poti pastra sau il poti oferi unei prietene dragi.
Voucherul contine:
  • o impachetare detoxifianta cu Aloe Vera;
  • o sedinta de presodrenaj;
  • o sedinta de Detox-Spa.
EXTRABONUS: doar pentru tine: 2 sedinte de epilare progresiv definitiva, pentru zona axilelor.

HAPPY BRIDE - cel mai avantajos pachet de infrumusetare numai la Keiko

Dragi miresici, pentru ca a sosit sezonul nuntilor, centrele Keiko iti sar in ajutor cu un pachet de remodelare corporala. Happy Bride este un pachet de remodelare corporala si slabire, special creat pentru ca tu sa arati perfect in cea mai importanta zi din viata ta.

Te gandeam sa incepi o dieta pentru nunta? Uita de ea! Ai ocazia acum sa ai o silueta de invidiat in ziua nuntii si sa fii cea mai frumoasa dintre miresici! Recontureaza-ti silueta rapid cu Happy Bride.
Contine:
  • 6 sedinte electrostimulare (45 minute)
  • 3 sedinte fast-slim (15 minute)
  • 4 sedinte masaj vibrational ( 20 minute)
  • 2 sedinte masaj transdermic (30 minute)
  • 2 impachetari anticelulitice la infrasauna o zona(40 minute)
  • 2 sedinte ultrasunete (20 minute)
  • 1 sedinta liposuctie virtuala (90 minute)
CADOUL NOSTRU DE NUNTA:
  •  2 sedinte microdermabraziune (15 minute)
  • 2 masti caviar/botox in functie de ten
  • 2 masaje transdermice (15 minute)

Pret promotional: 789 lei

Centrele Keiko Slim Spa se afla in cele mai centrale zone ale Bucurestiului. 

2 +1 GRATIS La Keiko Slim Spa

Acum pana pe 30 septembrie cumperi la centrele Keiko Bucuresti 2 pachete si primesti inca unul GRATUIT!
 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest