Aspectul neplacut de „coaja de portocala“ al pielii este intalnit la majoritatea femeilor, dar poate afecta si barbatii. Terapia cu diode emitatoare de lumina si mezoterapia sunt metode moderne si eficiente pentru estomparea celulitei.
In afara de aspectul inestetic, din cauza celulitei sunt ingreunate circulatia sangelui si schimburile intracelulare, iar tesuturile de elastina ce sustin pielea sunt afectate.
„Cu ajutorul terapiei pe baza de diode emitatoare de lumina, denumita in termeni de specialitate LED Therapy, este intensificat metabolismul intracelular si, astfel, este stimulat raspunsul de autovindecare din partea organismului. Terapia presupune transmiterea de fotoni (toate formele de lumina se compun din fotoni) pana la doi-trei centimetri sub piele. Fotonii ajung la nivelul celulelor si determina o reactie fotochimica cu eliberare de enzime active ATP (adenozin trifosfat). Aceste enzime stimuleaza metabolismul intracelular. La nivelul tesutului adipos (de grasime), ATP determina o ardere accentuata a grasimilor acumulate in celule. In plus, este imbunatatita productia de elastina", afirma Sorina Bratu, estetician, manager Keiko Slim Spa din Bucuresti.
In asociere cu masaj
Rezultatele se pot observa de la prima sedinta. Sunt recomandate trei-patru sedinte a cate 30 de minute. „Pentru o sporire a efectului de eliminare a celulitei, este indicat ca LED Therapy sa fie asociata cu masaj transdermic, care se realizeaza cu aparatul DermoCell. In urma acestei asocieri este intarziata reaparitia celulitei", declara Sorina Bratu, esteticianul anului 2009, pentru ziarul Adevarul.
Mezoterapia stimulează circulatia
Mezoterapia este o terapie nechirurgicala, care consta in injectarea unor cantitati mici de substante homeopate (extracte din plante, vitamine, aminoacizi si enzime) in stratul mijlociu al pielii, denumit mezoderm. Aceste substante stimuleaza circulatia sanguina si oxigenarea celulelor, combatand astfel celulita. Numarul de sedinte necesar este stabilit de specialist, in functie de gradul de celulita. In general sunt necesare intre patru si sase sedinte de mezoterapie.
marți, 27 aprilie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu