Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Seminarii noi ROWE sustinute de Sorina Bratu

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

luni, 19 martie 2012

Seminarii noi ROWE sustinute de Sorina Bratu

Pentru ca ne dorim ca toti clientii nostri sa aiba un business de succes, din ianuarie ROWE a conceput un nou proiect de instruire cu tema "Ma imbogatesc din cunostinte". Proiectul include seminarii pe diverse teme de interes maxim, iar prima tema abordata este

IMPORTANTA DIAGNOSTICARII CORPORALE

Piata saloanelor de remodelare corporala este intr-o continua crestere pentru ca si interesul fata de acest tip de servicii este tot mai mare. Cum este posibil insa ca unele dintre saloane sa fie mereu pline la orice ora a zilei iar altele sa fie goale chiar si seara ? Evident ca nu exista o reteta de succes garantata, insa din studiul pietei efectuat de ROWE la finalul anului 2011 in saloanele din Bucuresti, un rol major in atragerea unui numar mare de factori este jucat de un diagnostic corporal complex care poate duce la o recomandare personalizata de servicii.

Tocmai de aceea prima noastra tema doreste sa va arate cat de usor este sa convingeti un client sa achizitioneze pachete cat mai complexe in baza unui simplu diagnostic corporal.

Seminarul este sustinut de trainerul nostru Sorina Bratu. Daca doresti o astfel de prezentare in salonul tau, scrie-ne !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest