Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Marciuc a dat jos 7 kilograme în tabara de slabit!

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

vineri, 9 iulie 2010

Marciuc a dat jos 7 kilograme în tabara de slabit!

Timp de o saptamana a mancat doar peste la gratar si a facut yoga pe plaja din Jupiter


Georgiana Tucan, Dana Enache


Iuliana Marciuc a luat-o pe urmele iubitului ei, Adrian Enache. Asa cum pe el curg apele la sala de forta, si are un tonus de invidiat, si Iuliana s-a apucat de sport mai abitir ca niciodata.

Iuliana Marciuc vrea sa arate beton pentru iubitul ei, asa ca s-a pus zdravan pe slabit, meniul ei zilnic, ajustat drastic, bazandu-se doar pe fructe, legume, pui şi peste.

Mai mult, Iuliana a fost prezenta, de curand, la malul marii, in vestita tabara de slabit, "Fit and Famous".

Vreme de sapte zile vedeta a fost supusa unui antrenament intensiv de sport condus de profesoara Luminita Nicolescu, care e vestita pentru performanta de a scoate untul din vedete. Cu toate ca programul seamana mai degraba cu unul demn de o tabara militara, Iuliana a scrasnit din dinti si s-a conformat, la gandul ca va avea o talie de invidiat: "Nu stiu cu exactitate cate kg am slabit, pentru ca nu m-am cantarit nici inainte nici dupa. Pot spune doar ca am dat jos in jur de cinci centimetri numai in jurul taliei. Ma simt extraordinar de bine in pielea mea. Luminita Nicolescu chiar face minuni", a declarat Iuliana pentru Click!

Vedeta a fost in tabara "Fit and Famous" din Jupiter impreuna cu baietelul ei David, dar si cu mama sa si cu cea mai buna prietena, vedeta B1 TV Roxana Iliescu. Si Adrian Enache a vizitat-o, aflandu-se si el mare in acea perioada: "Iuliana e intr-o forma maxima si abia acum, dupa aproape 5 ore de sport pe zi, ma intelege de ce stau zilnic cateva ore la sala", ne-a declarat, plin de mandrie, Enache. Iuliana a fost extrem de stricta atat cu atrenamentele cat si cu mancarea, drept pentru care, din toate cele 17 participante, ea a slabit cel mai mult.


Apropiatii ei sustin ca vedeta TVR ar fi slabit in jur de sapte kilograme.

sursa: click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest