Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: 6 cele mai bune remedii impotriva celulitei

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

miercuri, 28 iulie 2010

6 cele mai bune remedii impotriva celulitei

Celulita afecteaza in special femeile, indiferent de varsta sau de greutate, putand fi prezenta atat la cele slabe cat si la cele care prezinta un surplus de kilograme. Cauzele celulitei sunt complexe si sunt legate in special de stilul de viata.



Ce este celulita?


Celulita reprezinta o boala a tesutului gras subcutanat, astfel incat reteaua de colagen subcutanata se destrama, celulele grase isi cresc depozitele apoi se sparg, local se aduna elementele sistemului imun si in final se creaza un cerc vicios, pielea este tractionata si apare aspectul “cojii de portocala”.


Cum combatem celulita?
Pentru ca stratul in care se formeaza celulita este destul de profund, nu sunt de ajuns cremele sau tratamente externe pentru combaterea celulitei. Asadar este nevoie de un tratament complex ce combina metodele interne cu cele externe de tratament. Va propunem principalii pasi de tratare a celulitei, insa va atentionam ca trebuie sa va inarmati cu rabdare si perseverenta.
Alimentatia

Este primordial sa adoptati o alimentatie sanatoasa, saraca in grasimi animale, dulciuri din comert, mancaruri prajite sau preparate fast-food. Eliminati astfel din alimentatie mezelurile de orice fel, carnatii si carnea tocata, carnea de porc si oaie, orice preparat care necesita prajire, margarina, untul aveti voie doar periodic, prajiturile cu crema (sunt insa admise tartele de fructe acre (cum ar fi de mere, citrice sau fructe de padure, chiar si dovleac), frisca, sosurile din comert, maioneza, cascavalul doar periodic, branza de oaie sau capra periodic (dar telemea puteti consuma zilnic). In fiecare zi introduceti insa in regimul obisnuit cateva fructe, o salata de legume cu branza, un iaurt si portia de cereale cu lapte care nu ar trebui sa lipseasca de la micul dejun.


Hidratarea


Celulele au nevoie de apa pentru a functiona corect, aceasta asigurandu-le presiunea, o caracteristica esentiala pentru metabolismul celular. Apa este prezenta atat in celule cat si in afara acestora, constituie principalul element fluid al sangelui si tot apa asigura filtrarea renala si deci detoxifierea organismului intr-un mod indirect, constituie baza lichidelor de secretie a glandelor si asa mai departe. Hidratarea este esentiala pentru sanatate, se recomanda sa beti minim doi litri de apa pe zi, mai ales pe timp de vara. Ca sa va fie mai usor, incercati sa aveti mereu la indemana un pahar sau o sticla cu apa, tineti paharul plin pe birou de exemplu.


Sportul



Faceti sport in fiecare zi, chiar daca nu sunteti adeptele exercitiilor fortifiante. Incercati ca macar cateva strazi spre birou sa le parcurgeti pe jos ci nu cu masina, sa nu folositi liftul indiferent de numarul etajului, sa alergati macar in week-end si sa faceti cateva exercitii de aerobica macar sambata si duminica daca nu chiar zilnic. Sportul dreneaza zona afectata de celulita si este esential pentru a scapa de nedorita “coaja de portocala”.


Masajul


Nu este obligatoriu sa apelati la masajul celulitic, de fapt orice tip de masaj, chiar si automasajul, intensifica drenarea locala. Puteti folosi in acelasi timp pentru masaj lotiuni anticelulitice, intensificand astfel efectul.


Atentie la haine


Pantalonii stransi pe corp favorizeaza aparitia celulitei fiindca impiedica intoarcerea venoasa la nivelul picioarelor. Astfel se produc edeme, picioarele se umfla si se formeaza un mediu de staza (stagnant) propice dezvoltarii celulitei.


Metodele naturale


Adaugati “tratamentelor” de mai sus si metodele naturale anticelulitice. Puteti folosi in fiecare seara comprese cu ceai de soc si iedera pe care le tineti jumatate de ora pe zonele afectate de celulita. Va recomandam sa cititi articolele:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest