Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: ORLY – lux pana in varful unghiilor

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

miercuri, 25 august 2010

ORLY – lux pana in varful unghiilor

Traditia profesionalismului

In 1975 Jeff Pink lansa brandul Orly manat de dorinta de a oferi inovatie si excelenta in ingrijirea profesionala a unghiilor. Principalul scop era de a lansa o gama de lacuri de unghii care sa fie in egala masura atractiva prin nuantele variate dar si sa ofere o gama de instrumete care sa corespunda in primul rand cerintelor si nevoilor profesionistilor din domeniu. Treizeci si cinci de ani mai tarziu, ORLY se bucura de un renume uluitor, fiind gama preferata de lacuri de unghii si tratamente pentru ingrijirea unghiilor in randul vedetelor de la Hollywood si din intreaga lume. Oprah, Jessica Alba, Christina Aguilera, Rachel Bilson, Beyonce, sunt doar cateva din starurile care adora Orly si lista poate continua asa la nesfarsit.

Pe parcursul deceniilor Orly a celebrat ingrijirea unghiilor cu stil, alegand de fiecare data sa inoveze si sa ofere cea mai buna calitate.

Mai multe despre Jeff Pink: creatorul manichiurii French

Jeff Pink este creatorul aspectului natural al unghiei perfect ingrijite, creat intial pentru Hollywood, pentru a complimenta garderoba si machiajul starurilor in timpul filmarilor. Ulterior a fost introdus si pe podiumurile de moda din Paris unde a devenit practic instantaneu un clasic. Astfel a castigat rapid denumirea de “manichiura French” care in ziua de azi este cel mai popular stil de manichiura/pedichiura, adevaratul must-have, cel mai bine vandut in intreaga lume.

Calitate inainte de toate

Inca de la inceput, Orly a celebrat ingrijirea unghiilor prin inovatie si calitate superioara, in acest moment oferind o impresionanta paleta de 150 de nuante, o gama completa de tratamente de ingrijire a unghiilor, precum si o gama de kituri manichiura/pedichiura SPA de calitate superioara. Lacurile ORLY sunt renumite in intreaga lume pentru culori sofisticate, durabilitate si capacitatea de a ramane intacte pe unghii, dar si pentru perioada indelungata in care persista. In plus, Orly lanseaza in fiecare sezon o gama noua de lacuri, cu nuante fascinante, in trend cu moda si tendintele actuale. Toate nuantele Orly vin in recipiente de 18 ml. oferind astfel un plus de valoare in fiecare manichiura realizata.

Inovatie la dispozitia profesionistilorIntotdeauna pionier prin inovatie, Orly a reinventat in 2002 metoda de aplicare a acestor produse. Invatand de la profesionistii care in general se plangeau de dificultatea cu care se deschid recipientele si problemele de aplicare, Orly a modificat pensula de aplicare pentru o acoperire mai usoara si mai eficienta si a gasit o solutie ingenioasa, dar si ultra-eficienta pentru capacul recipientelor: Gripper Cap – capacul din polimer cauciucat a aparut in urma a minutioase analize si 3 ani de dezvoltare in Italia – un capac ergonomic, care ofera o aderenta excelenta.

Orly – ADN-ul ecologic al ojei

Aliniindu-se la tendinta spre natural si ecologic, Orly a ales sa renunte la DBP, formaldehyde si toluen, eliminand astfel orice risc de sanatate asociat cu aceste ingrediente. Formula Orly contine o rasina naturala, speciala, care permite lacului sa adere perfect si in acelasi timp sa ramana intact pe unghie. Tehnologia cu care au fost dezvoltate lacurile Orly asigura o culoare rezistenta, durabila, fara a pata unghia. De asemenea, raportul ridicat de pigment ofera o aplicare usoara, completa, fara dungi inestetice. Produsele Orly nu sunt niciodata testate pe animale.

Orly detine cel mai ravnit premiu din domeniu
Orly se mandreste cu 12 premii ABBIE - cel mai ravnit premiu in comunitatea de afaceri USA. ABBIE este castigat de companiile care oferă o calitate excepţională a serviciilor pentru clienţii lor, sunt lideri ai industriei si au o abordare unica pentru livrarea de bunuri sau servicii. Cele 12 premii ABBIE sunt o dovada in plus a recunoasterii de catre intreaga comunitate a Orly ca lider in domeniu. Aceasta recunoastere perpetua de-a lungul anilor se datoreaza continuitatii cu care Orly a oferit concepte revolutionare si produse de cea mai inalta calitate in ingrijirea unghiilor. Orly este esenta continuitatii in calitate şi dedicare - pe care se bazeaza si in care au incredere profesionişti beauty din peste 66 de ţări din întreaga lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest