Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: ReLansare Orly in Romania

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

miercuri, 25 august 2010

ReLansare Orly in Romania

Orly se reinventeaza. Si intra in forta pe piata de beauty din Romania cu lacuri de unghii in nuante vibrante. Rowe relanseaza Orly in Romania in aceasta toamna.


Rowe relanseaza in Romania brandul Orly - lux pana in varful unghiilor. Orly este o companie cu peste 35 ani vechime si experienta, iar creatorul sau este insusi creatorul celebrei manichiuri French – Jeff Pink - care lucreaza cu starurile de la Hollywood inca din 1975.

Intr-o lume în care predomină schimbarile, iar cerintele devin din ce in ce mai exigente, Orly readuce in prim plan inovatia si luxul in ingrijirea unghiilor: o imagine moderna, chic, stralucitoare.

Cu proiectul Orly, Rowe evidentiaza faptul ca ingrijirea unghiilor inseamna in primul rand atitudine, look personalizat, rezultate exceptionale. Paleta de 150 de nuante ORLY si propunerile din fiecare sezon ofera profesionistilor sansa de a-si demonstra expertiza in culoare si tehnica si de a-si spori succesul. Avand ca principal obiectiv programele profesionale de ingrijire a unghiilor, Orly dezvolta si inoveaza constant si astfel raspunde cererilor profesionistilor din domeniu. 12 premii ABBIE dovedesc continuitatea Orly in inovatie si frumusete.

Noul proiect Orly va fi insotit de un program educational care vine in sprijinul profesionistilor, cu scopul de a-I ajuta sa obtina rezultatele personalizate si in tedintele actuale. Pentru inceput, in luna octombrie, Rowe are ca invitat, direct din SUA, pe Catherine Baek – Business Development Manager Orly International pentru prima conferinta educationala in nailcare.

SURSA: http://orlyromania.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest