Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Acum la Keiko te poti bucura de SCLEROTERAPIE la doar 240 de euro! Pachetul Keiko pentru scleroterapie este de 3 sedinte de injectare cu polidocanol- agent sclerozant, urmat de o cura de finisare constant in 3 sedinte de mezoterapie virtuala si 1 sedinta de IPL tehnologie E-light pentru rezultate perfecte.

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

joi, 13 ianuarie 2011

Acum la Keiko te poti bucura de SCLEROTERAPIE la doar 240 de euro! Pachetul Keiko pentru scleroterapie este de 3 sedinte de injectare cu polidocanol- agent sclerozant, urmat de o cura de finisare constant in 3 sedinte de mezoterapie virtuala si 1 sedinta de IPL tehnologie E-light pentru rezultate perfecte.

Printre cele mai noi tratamente de care te poti bucura la Keiko, se numara si cel de scleroterapie!


Scleroterapie- se injecteaza in vena varicoasa polidocanol- agent sclerozant, ce asigura obstruarea venei si transformarea acesteia intr-un cordon fribros subtire ce este invizibil. Tratamentul de scleroterapie este perfect pentru venele mici si mijlocii si este un tratament simplu si eficient, terapia de scleroterapie putand fi repetata atunci cand este nevoie. Tehnica de scleroterapie nu poate fi aplicata pe venele foarte mici. Studiile medicale au demonstrat ca tratamentul de scleroterapie este mult mai eficient decat metoda clasica chirurgicala.

In ce consta terapia de scleroterapie la Keiko?

Pacientului ii vor fi adinistrate mai multe injectii cu o cantitate bine stabilita de polidocanol- agent sclerozant in venele varicoase. Sedinta de scleroterapie durează circa 30 minute.

Pachetul Keiko pentru scleroterapie este de 3 sedinte de injectare cu polidocanol- agent sclerozant, urmat de o cura de finisare constant in 3 sedinte de mezoterapie virtuala si 1 sedinta de IPL tehnologie E-light pentru rezultate perfecte la numai 240 de euro.

Tratamentul de scleroterapie este disponibil numai la Keiko D’ORobanti, in strada Sofia nr. 13!

Suna acum la Keiko pentru programare: 021/230.41.70, 0722 2KEIKO

Sursa: http://www.keiko.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest