Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: INJECTII CU BOTOX si MARIRE DE BUZE CU ACID HIALURONIC

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

joi, 13 ianuarie 2011

INJECTII CU BOTOX si MARIRE DE BUZE CU ACID HIALURONIC

Nou : Keiko D'ORobanti face tratamentul antirid cu botox sa fie accesibil ! Preturile incep de la 240 EUR pentru un tratament complet (ochi, ridurile dintre sprancene, frunte). Toxina botulinica este marca Vistabel (denumirea europeana a celebrului BOTOX din SUA) iar tratamentul este efectuat de un chirurg plastician (medic Natalia Stegarescu).
Botox pe 3 zone- 290 euro*Keiko introduce conceptul de abonament "Friends" pentru Botox, in sensul ca, daca vii cu o prietena - vei avea pret Botox 270 eur/ persoana*, iar daca vii cu inca doua prietene, pret Botox de persoana ajunge la 240 eur*

De asemenea, Keiko iti rasplateste fidelitatea, la fiecare a 6-a sedinta beneficiind de un pret Botox special.

Tot la Keiko iti poti da un contur buzelor (sau poti da volum unei buze) cu 150 EUR, iar un tratament de volum pentru amebele buze cu acid hialuronic te costa doar 260 eur !

Un comentariu:

  1. Nu stiam ca e totusi accesibil acest tratament cu botox in Romania. Acum inteleg cum reusesc atat de multe femei la noi sa isi injecteze aceasta substanta, daca costa 250 euro .....Eu ma gandeam ca e ceva mai exclusivist dar se pare ca e acceptabil ca pret, pacat ca trebuie sa fie reimprospatat la 6 luni.

    RăspundețiȘtergere

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest