Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: 7 teluri pe care nu ar trebui sa ti le propui niciodata

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

joi, 22 septembrie 2011

7 teluri pe care nu ar trebui sa ti le propui niciodata

Cu siguranta ai avut momente in care ti-ai facut o lista cu teluri pe care sa le urmezi. Sa slabesti 15 kilograme, sa citesti mai multe carti sau sa incepi sa ai hobby-uri noi. Este adevarat ca majoritatea dintre aceste teluri sunt foarte simpatice si vin in avantajul tau, insa unele nu vor face decat sa iti lase un gust amar.

Iata 7 teluri pe care nu ar trebui sa ti le propui niciodata

Sa te mariti pana la finalul anului


Casatoria nu inseamna doar un eveniment fastuos si o zi in care te simti ca o printesa, ci o "calatorie" alaturi de o singura persoana, pentru tot restul vietii tale. Casatoria nu trebuie sa fie un scop, ci o urmare fireasca a iubirii dintre o femeie si un barbat.

Mai bine lasa lucrurile sa curga de la sine, traieste-ti viata asa cum crezi de cuvinta, iar cand vei intalni barbatul perfect pentru tine, cu siguranta va urma si pasul cel mare. Pana atunci, domoleste-ti dorintele si propune-ti niste teluri mai cuminti.

Sa te faci blonda

Schimbarile de look te pot face sa iti schimbi atitudinea, sa fii o cu totul alta persoana... dar numai in cazul in care rezultatele sunt pe masura asteptarilor tale. Daca in schimb alegi schimbari radicale, risti sa cheltuiesti sume importante de bani, sa descoperi ca de fapt blondul nu este pentru toata lumea si chiar sa plangi sau sa ai o depresie.

Daca insisti pe idee, ar fi mai bine sa incerci cu niste suvite.

Sa devii faimoasa

Sa devii vedeta intr-un timp foarte scurt inseamna, de multe ori, sa iti sacrifici demnitatea, respectul de sine si viata privata. Mai bine ar fi sa faci lucruri care te vor inalta in ochii celor dragi, care conteaza cu adevarat, lucruri care te vor face pe tine sa te simti mai bine.

Sa renunti la retelele sociale

Retelele sociale au inceput sa defineasca oamenii si sa faca parte din viata tuturor celor moderni, cu acces la internet. Acestea te ajuta sa iti impartasesti ideile, sa te regasesti cu prieteni vechi si sa fii mai aproape de cei actuali. Chiar daca o perioada vei sta departe de retelele sociale, cu siguranta nu vei putea sa o faci la infinit.

Sa iti schimbi garderoba

Cu exceptia cazului in care ai primit un bonus de cel putin 2000 de euro, ar fi bine sa iti regandesti prioritatile. Gandeste-te ca schimbarea garderobei implica o serie de cheltuieli destul de mari, pe care nu ti le poti permite atunci cand ai un singur salariu, nu foarte mare. Cel mai bine este sa achizitionezi accesorii noi, cu ajutorul carora sa modernizezi tinutele vechi.

Sa renunti definitiv la zahar

Dincolo de faptul ca aproape toate produsele din comert contin zahar (chiar si painea), chiar crezi ca poti rezista in fata unui desert ademenitor? Regandeste telul si pune-l in felul urmator: incearca sa mananci doar dulciuri preparate in casa, cu zahar putin, de preferat brun. In plus, este recomandat sa reduci considerabil portiile de alimente dulci.

Sa te impaci cu fostul iubit

Da, este o problema peste care noi femeile, in general, nu putem sa trecem. Fostii iubiti ar trebui sa ramaman fosti. Nu uita motivele pentru care te-ai despartit de el si incearca sa realizezi faptul oamenii nu se schimba. De aici rezulta ca va face aceleasi greseli si ca veti ajunge tot la despartire.


Sursa: www.ele.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest