Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: HAPPY BRIDE - cel mai avantajos pachet de infrumusetare numai la Keiko

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

marți, 6 septembrie 2011

HAPPY BRIDE - cel mai avantajos pachet de infrumusetare numai la Keiko

Dragi miresici, pentru ca a sosit sezonul nuntilor, centrele Keiko iti sar in ajutor cu un pachet de remodelare corporala. Happy Bride este un pachet de remodelare corporala si slabire, special creat pentru ca tu sa arati perfect in cea mai importanta zi din viata ta.

Te gandeam sa incepi o dieta pentru nunta? Uita de ea! Ai ocazia acum sa ai o silueta de invidiat in ziua nuntii si sa fii cea mai frumoasa dintre miresici! Recontureaza-ti silueta rapid cu Happy Bride.
Contine:
  • 6 sedinte electrostimulare (45 minute)
  • 3 sedinte fast-slim (15 minute)
  • 4 sedinte masaj vibrational ( 20 minute)
  • 2 sedinte masaj transdermic (30 minute)
  • 2 impachetari anticelulitice la infrasauna o zona(40 minute)
  • 2 sedinte ultrasunete (20 minute)
  • 1 sedinta liposuctie virtuala (90 minute)
CADOUL NOSTRU DE NUNTA:
  •  2 sedinte microdermabraziune (15 minute)
  • 2 masti caviar/botox in functie de ten
  • 2 masaje transdermice (15 minute)

Pret promotional: 789 lei

Centrele Keiko Slim Spa se afla in cele mai centrale zone ale Bucurestiului. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest