Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Noua Colectie Holiday Soiree by ORLY! Sa inceapa petrecerea!

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

miercuri, 30 noiembrie 2011

Noua Colectie Holiday Soiree by ORLY! Sa inceapa petrecerea!


Ultima colectie ORLY  te provoaca de Sarbatori la fantezie, exces si pasiune. Indiferent ca vrei sa scoti la iveala temperamentul patimas sau sa iti redescoperi senzualitatea, Holiday Soiree te pune cel mai bine in evidenta in acest sfarsit de an.  
Asadar de Sarbatori adauga o nota festiva in plus, un plus de culoare pe unghiile tale.  Indiferent ca alegi o culoare mata sau una din nuantele sidefate, cu siguranta te vor transforma in vedeta petrecerii. Lux pana in varful unghiilor. 

·         Ma Cherie – este un rosu bogat, clasic, care te va pune in evidenta la orice petrecere. 
·         Au Champangne – este un senzational alb sidefat  care o sa te duca imediat cu gandul la primii fulgi de zapada.
·         Androgynie – negru-brun cu sclipici multicolor si particule holografice pentru un efect 3D.
·         Ingenue – readuce delicateţea pe unghiile tale cu acest roz cu puternice irizatii aurii
·         Oui – este un violet inchis cu o doza puternica de sidef auriu care te va scoate din anonimat.
·         Le Chateau – o puternică nuanta de bleumarin inchis cu un mic amestec de verde pentru a da substanta culorii. 

Orly Holiday Soiree este o colectie in editie limitata. Colectia este disponibila atat in varianta Mini -  de 5,4 ml, cat si în varianta de 18 ml. Ambele variante beneficiaza de multi-premiatul capac “Gripper Cap”. Lacurile ORLY sunt naturale, nu contin DBP, formaldehida sau toluen.

DISTRIBUITOR EXCLUSIV: ROWE ROMANIA
Str. Viitorului nr. 112, sector 2, Bucuresti
Tel: 021/211.01.04; Fax: 021/211.01.24
Web: www.rowe.ro; E-mail: office@rowe.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest