Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Nou in Romania: Gel FX – system de geluri colorate By ORLY

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

miercuri, 30 noiembrie 2011

Nou in Romania: Gel FX – system de geluri colorate By ORLY


Sistem complet de geluri colorate, imbogatite cu proteine pentru a proteja unghiile. GelFX  asigura cea mai rezistenta si impecabila  manichiura. Pana la o  luna de rezistenta, fara riscuri de ciobire sau crapare, cu un luciu de briliant, absolut senzaţional. Gelurile vin in 32 de nuante, perfect identice cu 32 dintre cele mai bine vandute nuante de lac ORLY, de la culori mate pana la cele cu sclipici si chiar si culori vedeta ca Oh, Cabana Boy.

Gel colorat imbogatit cu proteine pentru a proteja unghiile

ORLY a lansat in aceasta vara o noua gama: Gel FX – sistem complet de geluri colorate pentru o manichiura de lungă durata. Se aplica la fel ca un lac de unghii, dureaza ca un gel, iar formula sa unica mentine unghia sanatoasa.

GelFX  - durabilitatea gelului, atractia culorii. 

Sistemul de gel GelFX  asigura cea mai rezistenta si impecabila  manichiura. Pana la o luna de rezistenta, fara riscuri de ciobire sau crapare, cu un luciu de briliant, absolut senzational. Gelurile vin in 32 de nuante, perfect identice cu 32 dintre cele mai bine vandute nuante de lac ORLY, de la culori mate pana la cele cu sclipici si chiar si culori vedeta ca Oh, Cabana Boy. Astfel incat se poate oricand completa cu lacul identic. 

Expertii ORLY revoluţioneaza tehnica gelurilor

GelFX nu este un sistem de geluri obisnuit. GEL FX PROTEJEAZA SI HRANESTE UNGHIILE. Noul sistem de geluri asigura nu doar o manichiura perfecta, culoare permanent ci si sanatatea unghiillor.  Gelurile sunt infuzate cu antioxidanti, vitamine A, E si pro-vitamina B5 pentru a asigura că unghiile nu se vor altera sub influenta gelurilor, ba din contra, vor fi perfect sanatoase si viguroase. Formula non-solvent a acestor geluri asigura hranirea unghiei cu ingrediente hidratante. Astfel fiecare manichiura in parte are asigurata durabilitate, rezistenta, luciu profesional si sanatatea unghiilor. 

Rezultatul? Mai repede decat iti poti închipui. 

GelFX se usuca în jumatate din timpul cu care v-ati obisnuit. Acest lucru este posibil doar gratie tehnologiei cu lumina LED dezvoltata de ORLY special pentru sistemul de geluri GelFX. In doar 30 – 60 secunde. Cu lampa cu LED ORLY, doar atat ai nevoie pentru uscare. 
Pe langa cele 32 de nuante de culoare, sistemul de geluri GelFX mai contine si:
-          Gel FX Remover: produs special pentru indepartarea gelurilor de pe unghie. Incredibil de usor si de rapid. In doar 10 minute.
-          Gel FX Primer – degreseaza si pregateste unghiile pentru manichiura/pedichiura perfecta.
-          Gel FX Basecoat – baza pentru unghie, asigura o aderenta perfecta, eliminand riscuri de ciobire/crapare a manichiurii.
-          Gel FX TopCoat – top ce fixeaza culoarea si sigilează gelul pe unghie.
-          Gel FX Cuticl Oil – un ulei emolient special conceput pentru sistemul Gel FX, cu extract de flori de portocal sau cirese sălbatice pentru a hidrata si vindeca cuticulele.
Afla mai multe de la distribuitorul exclusiv in Romania: ROWE Romania.  Str. Viitorului nr. 112, sector 2, Bucuresti.  Telefon: 021/211.01.04; e-mail: office@rowe.ro, web: www.rowe.ro; www.orlyromania.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest