Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Dieta de slabit echilibrata

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

luni, 16 mai 2011

Dieta de slabit echilibrata

Dieta de slabit echilibrata face parte din categoria dietelor hipocalorice. Acestea se bazeaza pe limitarea caloriilor consumate. Sunt regimurile “traditionale” urmate pentru a scadea in greutate, fiind si cele mai sanatoase.
Dieta de slabit echilibrata iti permite sa mananci aproape orice, limitand insa cantitatile, ca de altfel si consumul de zahar si grasimi. Se bazeaza pe controlul numarului de calorii ingerate si pe un bun aport de glucide (din cereale, legume, fructe, paine), caracterizate printr-un inalt grad de satietate.

Cele cinci elemente de baza:

apa, orez, carne, paine, iaurt

Durata:

minimum, o luna, maximum – sase luni.

Kilograme pierdute:

trei-patru pe luna

(Contra) Indicatii:

Dieta de slabit echilibrata este recomandata tuturor

Structura(pentru 1.600 de calorii):

Micul dejun: cafea cu lapte cu putin caimac, trei felii de paine din tarate, zece grame de unt, un suc de portocale sau un pahar cu lapte fara caimac, cu cacao (pudra), un croissant si un mar.
Pranzul: o salata, o portie de carne/peste sau oua si patru cartofi mici fierti sau sase pana la opt linguri de supa de orez, legume sau paste, branza alba si fructe sau linte cu costita, iaurt si o portocala.
Cina: salata marinareasca (din peste marinat in lamaie, branza, amestec de laptuca si mirodenii) si o piersica sau salata taraneasca (din carne de pasare, morcovi, fasole verde fiarta, grepfrut) si branza sau peste argintiu (macrou sau cod) la cuptor, cu dovlecei si struguri.

Avantaje

Este sanatoasa si se poate transforma chiar intr-un obicei. Permite mentinerea greutatii potrivite timp indelungat.

Inconveniente

Greutatea se pierde lent, in comparatie cu alte diete mai rapide: patru kg pe luna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest