Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Mama Natura(Roxana Ionescu)a slabit 15 kg

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

luni, 16 mai 2011

Mama Natura(Roxana Ionescu)a slabit 15 kg

Roxana Ionescu a slabit 15 kg

Cum a slabit Roxana Ionescu 15 kg? Dieta urmata de Roxana Ionescu -Mama Natura..
Am slabit 15 kilograme, eliminand dulciurile.

Ambitie, vointa si mult curaj. De toate acestea a avut nevoie Roxana Ionescu ca sa scape de 15 kilogame intr-un an si jumatate.

Cu ajutorul unei diete stricte, in care bauturile acidulate, grasimile si dulciurile au fost eliminate.

In plus, vedeta mananca de trei ori pe zi, din cinci in cinci ore, iar ultima masa este la 19.30. Cura de slabire este asociata cu trei ore de fitness pe saptamana.

"Incerc sa beau zilnic cat mai multa apa, ceaiuri neindulcite si sucuri naturale", spune Roxana Ionescu.

Asta este dieta pe care fostul iepuras Playboy a urmat-o:

Mic dejun: ou fiert cu legume; branza de vaci cu marar, cu paine prajita; cereale cu lapte; branza cu roşii; fructe (banane, portocale). O cafea fara lapte si fara zahar.
Pranz: supa si peste la gratar; friptura la gratar cu legume; cartofi copti cu salata verde; vita cu salata de varza.

Cina: salata de ton; salata Cezar; gratar de pui sau peste.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest