Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Shakira la Bucuresti - fite de diva: platouri cu fructe, mancare vegetariana dar si chipsuri si bomboane

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

sâmbătă, 7 mai 2011

Shakira la Bucuresti - fite de diva: platouri cu fructe, mancare vegetariana dar si chipsuri si bomboane

Evenimentul muzical al lunii mai, concertul Shakirei la Bucuresti, are loc sambata seara, in Piata Constitutiei.
Cantareata din Columbia promite un show fierbinte care va incepe, dupa ora 21.00.

Shakira isi va prezenta show-ul care face parte din turneul mondial "The Sun Comes Out", promovandu-si cel de-al saptelea album din cariera sa, se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

Concertul Shakira va fi deschis de Smiley si de trupa latino-pop Bosquito.

Shakira este pentru a doua oara in Romania, dupa ce a concertat in anul 2006 la Timisoara, in fata a peste 20.000 de spectatori.

Datorita cererii mari de bilete, organizatorii, Emagic, au suplimentat cu 500 de locuri zona Gazon A (180 de lei). Atat aceste bilete, cat si tichetele disponibile in Gazon B (120 de lei) pot fi achizitionate de la casele de bilete amplasate in Piata Constitutiei.

Accesul publicului in piata se va face incepand cu ora 17.00, fie prin Bulevardul Libertatii dinspre Calea 13 Septembrie, fie prin Bulevardul Libertatii dinspre Natiunile Unite.

La fiecare dintre cele doua porti de acces urmand a fi amplasat si un punct de vanzare a biletelor ramase disponibile.

Fite de diva

Tratamentul de care va beneficia atat cantareata columbiana, cat si si cei peste 70 de membri care o insotesc, este unul demn de o adevarata vedeta internationala.

Desi va pleca din Romania imediat dupa concert, Shakira se va bucura insa de toata atentia cuvenita unui star international. Cabina ei va fi decorata cu mobilier lucrat manual: o canapea umpluta cu puf de gasca, doua masute de cafea din lemn indian de sheesham si o oglinda marocana.

In plus, presa tabloida a aflat ca Shakira ar fi nerabdatoare sa guste din berea noastra. A cerut organizatorilor sa aiba in cabina sase lazi cu cea mai buna bere romaneasca.

Din cabina artistei nu vor lipsi platourile cu fructe (mandarine, mango, banane, pepene, prune si piersici), micile gustari, chipsuri si bomboane asortate, precum si ceaiuri aromate, racoritoare dietetice, apa minerala fara acid.

Pe langa bautura, fructe, mancare vegetariana si prosoape albe si negre, Shakira si-a mai dorit si ziare, atat americane, cat si romanesti, pentru a fi la curent cu noutatile.

Restrictii RATB

Regia Autonoma de Transport Bucuresti anunta ca liniile 385 si 136 vor functiona pe trasee modificate in perioada desfasurarii concertului Shakirei.

Din cauza restrictiilor de circulatie instituite pe Bd. Libertatii, cu ocazia desfasurarii concertului, in perioada 07.05, ora 13:00 - 08.05.2011, ora 6:00, liniile de transport public din zona vor fi modificate, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com de catre RATB.

Linia 385 va functiona pe traseul de baza intre terminalul Valea Oltului si intersectia Calea 13 Septembrie/Sos. Pandurilor, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, pe Sos. Pandurilor, Str. Dr. Rainer (Str. Dr. Bagdasar), Bd. Eroilor, Splaiul Independentei, Pod Izvor, apoi traseul actual.

Linia 136 va merge pe traseul de baza intre terminalul C.E.T. Vest Militari si intersectia Sos. Pandurilor/Str. Dr. Rainer, apoi pe un traseu modificat pe Str. Dr. Rainer, Bd. Eroilor, Splaiul Independentei (malul drept), cu intoarcere la Podul Izvor prin Splaiul Independentei (malul stang), Bd. Eroilor, Str. Dr. Bagdasar, Sos. Pandurilor, apoi traseul de ducere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest