Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Bianca Dragusanu asteapta un copil?

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

miercuri, 13 iunie 2012

Bianca Dragusanu asteapta un copil?

Bianca Dragusanu si iubitul ei, fotbalistul Adrian Cristea au fost invitati in platoul emisiunii CANCAN TV, de la Kanal D, unde cei doi indragostiti au povestit despre recenta vacanta in Turcia, dar au dat si de inteles ca ar putea deveni parinti.

Dezvaluirile au fost facute chiar de fotbalist, care a declarat ca Bianca s-a simtit cam ametita in ultima perioada ai a avut tot felul de pofte culinare.

Roscata a confirmat ca mananca foarte multe dulciuri, insa nu a raspuns afirmativ la intrebarea daca asteapta un copil. Bianca Dragusanu a marturisit ca este superstitioasa si din acest motiv prefera sa pastreze tacerea.

"Este adevarat, am avut pofte. Mananc foarte multe dulciuri... Sunt superstitioasa si de-asta nu vreau sa vorbesc. Prefer sa nu va spun nimic. Daca va fi sa fie, va fi evident peste sapte luni. Daca va fi ceva ce se va vedea", a declarat Bianca.

Moderatorii emisiunii CanCan TV au insistat asupra acestui subiect si l-au intrebat pe Cristea care va fi reactia lui in momentul in care va afla ca Bianca este insarcinata. Dupa ce fotbalistul a spus ca s-ar aseza in genunchi si ar saruta-o pe burta, Bianca Dragusanu a replicat: "Aseaza-te in genunchi si treci la pupat".

sursa: http://stiri.acasa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest