Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Dieta Lady Gaga sau cum se mentine Lady Gaga in forma?

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

joi, 14 iunie 2012

Dieta Lady Gaga sau cum se mentine Lady Gaga in forma?

Cea mai in voga si placuta cantareata din afara tarii din ultima vreme, Lady Gaga a acceptat sa spuna cateva lucruri despre ce mananca si cum se mentine in forma zi de zi. Acum ceva vreme ea a declarat intr-un interviu, cred eu ca la o intrebare legata de dieta ei: “Totul tine de infometare. Vedetele pur si simplu nu mananca”. Dupa cum pare la prima vedere, Lady Gaga nu se infometeaza pentru ca nu este anorexica, deci acest lucru este exclus din start.

Acum cateva zile celebra cantareata a acceptat interviul celor de la The Daily Telegraph unde a explicat ca face tot posibilul ca sa manance cat mai sanatos, dar cu toate astea se mai intampla sa si “pacatuiasca”. Artista nu mananca paine ci doar fructe, legume, salate si peste. Spune ea ca este un regim alimentar care i se potriveste de minune.

Din cauza faptului ca are radacini italiensti, vedeta a mai adaugat ca: “Din cand in cand mai mananc cate o pizza sau o portie de paste. Mai ales atunci cand imi petrec timpul cu familia mea. Lor le place foarte mult sa gateasca”.

Unii oameni spun ca marele secret al cantaretei in dieta pe care o tine zi de zi este mancarea de bebelusi. Acest lucru consta in faptul ca aceasta a inlocuit mesele principale cu piureurile de fructe si legume, speciale pentru copii, iar cei care au grija de ea in aceasta privinta au negat.

Cel mai important este sa ai o viata agitata si o dieta buna pentru organismul tau. Intr-un interviu acordat recent, antrenorul personal al artistei a vorbit foarte deschis despre dieta pe care o urmeaza. Nu degeaba se spune ca dieta fara miscare nu are nici un efect si uite ca antrenamentele pe care le face zi de zi pentru concerte. Aceste exercitii consta in 10-15 minute de sarit coarda si alte exercitii pentru postura.

Dieta pe care o urmeaza mai toate vedetele in ziua de astazi se numeste “Dieta de 5” si a fost inventata de catre antrenorul personal al vedetei, Harley Pasternak. Aceasta dieta a fost expusa pe o carte care cuprinde 120 de retete din intreaga lume si cateva trucuri luate de pe fiecare continent, din tarile cu cea mai sanatoasa activitate si cel mai sanatos meniu zilnic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest