Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Cum sa scapi de celulita si cea mai noua tehnica antirid? Raspuns: Dermoporatie/ Mezoterapie virtuala

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

joi, 30 iulie 2009

Cum sa scapi de celulita si cea mai noua tehnica antirid? Raspuns: Dermoporatie/ Mezoterapie virtuala

Ti-ar placea sa ai un ten frumos, fara riduri si o piele ferma, fara vergeturi sau celulita?

Acum exista un tratament ce te scapa de toate aceste probleme. Aparatul pentru celulita, si nu numai, Dermocell Expert a declansat o adevarata isterie in randul femeilor din Romania. Cum ti se pare ca in acelasi
salon si cu ajutorul aceluiasi aparat sa scapi si de celulita si de riduri? Acum afli totul despre aceste tratamente.

Stiai ca din ingredientele unei creme doar 5% ajung efectiv în profunzime? Foarte putin,nu-i asa?
Dermoporatie sau mezoterapie fara ace se numeste tratamentul ce face ca printr-o singura sedinta/aplicare aceste creme sa patrunda in proportie de 95% in pielea noastra. Ingredientele active patrund in straturile profunde ale pielii, reusind să vindece din interior cauza vizibila la exterior (de ex: diminuarea elastinei si a colagenului care provoaca aparitia ridurilor, lasarea pielii, pierderea luminozitatii).Dermocell Expert este un aparat pentru celulita ce face minuni in numai 15-30 min.


Ce putem obtine prin dermoporatie?

Insasi diversitatea aplicatiilor Mezoterapiei fara ace este uimitoare. Deoarece procedeul în sine consta in introducerea in profunzime a unor substante active, acest lucru poate fi folosit în diverse moduri:

Tratamente faciale posibile prin Dermoporatie cu Dermocell:

-putem introduce colagen in buze (evident, efectul se obtine treptat dar... fara durere)
-acid hialuronic in fata (sau oriunde e nevoie)
-produse pentru tratarea diverselor forme de acnee
-tratamente pentru capilare sparte, cuperoza
-tratamente anti-rid


Dermoporatia este un tratament cu rezultate exceptionale si în tratamente corporale:

-elastina pentru vindecarea vergeturilor
-tratamente anticelulitice acolo unde e nevoie (e singura metoda nechirurgicala care poate trata celulita chiar in stadiul 4)
-tratamente pentru capilare sparte


Dermoporatie este un tratament oferit de
Keiko SlimSpa la preţul de 180 lei. O şedinţă durează 15 minute şi are rezultate vizibile instant pe facial, si dupa 2-3 sedinte pentru celulita si vergeturi.
Aceasta terapie o puteti efectua in cadrul centrului de slabire si remodelare corporala Keiko SlimSPA cu ajutorul aparatului pentru celulita Dermocell Expert , un centru dotat exclusiv cu echipamente marca Rowe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest