Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Slabesti repede si nu te mai ingrasi cu liposuctia virtuala

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

marți, 28 iulie 2009

Slabesti repede si nu te mai ingrasi cu liposuctia virtuala

Ultralipo – liposuctia virtuala prin cavitatie sau cum sa slabesti in 90 min cat altii in 6 luni!

UltraLipo System este un nume deja consacrat în beauty. Rezultatele sale remarcabile l-au recomandat de la sine ca cel mai performant aparat de slăbire localizată. Celulită. Aripioare. Burtică. Ultralipo îţi oferă soluţia perfectă pentru tot ce este “în plus”. Întotdeauna ne vom dori recorduri în materie de slăbire şi soluţii care oferă silueta perfectă peste noapte. Iar UltraLipo nu este departe de astfel de performante.
Terapia are efect similar unei liposucţii: reduce pentru totdeauna grăsimea localizată si poti sa slabesti pana la 13 cm in numai 90 min.

Cavitatia este fenomenul creat de unde acustice cu intensitate foarte mare şi frecvenţă joasă care permite distrugerea definitivă a celulelor de grăsime.

Cum te ajută aparatul de slabire UltraLipo:
- Slăbeşti fix de acolo de unde ai nevoie şi de unde doreşti;
- Dacă ai surplus de grăsime şi respecţi instructiunile, atunci cu siguranţă vei avea rezultate;
- Nu doare chiar deloc, ba este chiar relaxant;
- Nu trebuie să te înfometezi sau să ţii vreo dieta drastica;
- Nu obosesti ca atunci cand mergi la sala
Cu timpul liposuctia virtuala va înlocui celebrele liposucţii chirurgicale, deoarece oferă aceleaşi rezultate,dar non-invaziv, fără bisturiu sau anestezie
"Recomand doar o şedinţă de cavitatie (300 lei) pe săptămână, astfel încât corpul să poată elimina corect şi total grăsimile, spune Sorina Bratu - Manager Keiko SlimSpa.
Pentru păstrarea siluetei tot Sorina Bratu recomandă continuarea cu o dietă sănătoasă şi cu un abonament pentru terapii de întreţinere a formei corporale, de ex.: electrostimulare, masaj transdermic cu DermoCell sau împachetări la infraroşii.

ULTRALIPO este un aparat de slabire folosit si de multe vedete din Romania printre care si Gina Pistol si Iulia Vantur.
Slabeste si tu cu Ultralipo!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest