Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Slabire si tonifiere prin electrostimulare

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

vineri, 31 iulie 2009

Slabire si tonifiere prin electrostimulare

Daca vrei sa ai o musculatura tonifiata si o piele ferma fara fitness, poti recurge acum la terapia prin electrostimulare. Si unde mai pui si faptul ca poti da jos 2-3 numere la haine, slabesti 5-7 cm, in cateva sedinte.Aparatul de slabire electro cu 24 de electrozi face posibile toate astea.

Ce este de fapt electrostimularea?

Este un fitness intensiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere.

Tratamentul folosit de mai bine de jumatate de secol atat in medicina cat si in estetica. Uimitoare prin simplitate si eficienta, electrostimularea se pastreaza în topul preferintelor chiar si acum, dupa atatia ani de la descoperire.

Simplu si comod, iti tonifiezi musculatura fara sa depui efort ca intr-o sala de fitness, fara sa transpiri, stai intins, relaxat si slabesti. Cat de frumos suna?

Efectele electrostimularii:

Efectele electrostimularii sunt vizibile dupa 3 sedinte efectuate intensiv. Dupa o serie de 12-14 sedinte se poate vorbi de o scadere considerabila in centimetri si o musculatura de invidiat, iar dupa 26-28 sedinte rezultatele sunt similare unei liposuctii. Insa este foarte important ca aceste sedinte sa fie efectuate pentru inceput fara pauza, cu o frecventa de minim 3-4 sedinte pe saptamana. Dupa ce ne-am modelat corpul dupa plac pentru intretinerea siluetei este suficienta o sedinta la 7-10 zile.

Aparatul pentru slabire cu 24 de electrozi:

Aparatul de slabire 24 Pads are 9 programe presetate ce ofera siguranta unor tratamente efectuate automat de computer : program general de slabire, tonifiere si anticelulitic; drenaj limfatic; lifting facial nechirurgical; program de fermitate bust; program de tonifiere si tratare a celulitei; program de relaxare; program intensiv de slabire ultra-rapida; program de slabire abdominala; remodelare si slabire pentru solduri si coapse.

Acum avem o optiune si noi, cele mai comode doamne si domnisoare, electrostimularea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest