Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Cavitatia, o terapie cu efect de liposuctie

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

joi, 10 iunie 2010

Cavitatia, o terapie cu efect de liposuctie

Intotdeauna ne vom dori solutii-minune capabile sa ne ofere silueta perfecta peste noapte. Din fericire, expertii in domeniu nu sunt departe de o astfel de reusita.



Cavitatia este o procedura nedureroasa si noninvaziva, pe care expertii de la Keiko Slim Spa o recomanda cu caldura tuturor doamnelor care doresc sa scape pentru totdeauna de surplusul de grasime. Undele cavitationale genereaza presiuni foarte mari la nivelul celulei grase, determinand dilatari si comprimari extrem de rapide, care se succed în adipocit (celula adipoasa). Toate grasimile si toxinele din adipocite sunt preluate de limfa si eliminate din corp pe cale naturala. Explicatia tehnica poate parea complicata, insa cavitatia este un procedeu perfect sigur, fara efecte secundare. Aparatul folosit este unul de ultima generatie si totul se petrece sub un control atent al terapeutilor.


Celulita? Aripioare? Burtica?

Orice femeie este nemultumita de macar o parte a corpului sau. Fie ca vorbim de colaceii de la burtica sau de inestetica celulita, acestea sunt neplaceri de care foarte putine persoane sunt scutite. Principalul avantaj al acestei proceduri, este ca, prin cavitatie, adipocitele sunt eliminate complet, permitand astfel remodelarea eficienta a corpului. Iar pe termen lung organismul va “cere” mai putine grasimi, ca efect al reducerii mediului de stocare (diminuarea numarului de adipocite). O sedinta dureaza 90 de minute, timp în care clienta beneficiaza de 20 de minute de ultrasunete, 30 de minute de cavitatie si, la final, un drenaj limfatic. Cu toate acestea, asteptarile trebuie sa fie realiste, deoarece, oricat de performant este un aparatul, fiecare slabeste in functie de propriul organism, regimul alimentar echilibrat avand si el o mare pondere in acest demers.


Dieta indicata

Alcatuieste meniuri usoare, cu salate (de preferat fara sosuri) sau legume gatite la aburi. De asemenea, este nevoie de un aport de proteine din peste, alune neprajite, seminte, fasole, linte. Sunt indicate sucurile naturale din fructe, fara zahar, si minimum doi litri de apa pe zi. Dimineata, pe stomacul gol, un pahar de apa la temperatura camerei stimuleaza schimburile intra si extracelulare, accelerand totodata tranzitul intestinal. Sarea si grasimile in exces, fumatul, cofeina si bauturile carbogazoase trebuie reduse.

Sfatul specialistului:

Sorina Bratu, manager,

Keiko Slim Spa

“Recomand doar o sedinta de cavitatie pe saptamana, astfel incat corpul sa poata elimina corect si total grasimile. In cazul persoanelor supraponderale poate fi nevoie de sase pana la opt sedinte. Tratamentul nu este dureros si nici nu are efecte secundare, in schimb modifica radical linia corpului, remodeland exact acele zone cu depuneri inestetice.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest