Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Cristina Spatar a slabit 17 kg cu 3 mere pe zi

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

vineri, 11 iunie 2010

Cristina Spatar a slabit 17 kg cu 3 mere pe zi

Dupa ce nasc, vedetele se supun unor cure draconice pentru a-si "recupera" formele. Astfel, Cristina Spatar, Nicoleta Luciu si Andreea Banica au reusit sa dea jos in doar trei luni, kilograme bune, infometandu-se.


Au cunoscut celebritatea datorita formelor apetisante. Intre timp, multe dintre vedete, ajunse in pragul varstei de 30 de ani, s-au facut femei de casa si au devenit mamici.


Constiente ca pot ramane la acelasi nivel de celebritate, doar daca revin la masurile perfecte, fetele s-au supus unor regimuri de slabit drastice, pentru a scapa de surplusul de greutate, acumulat in timpul sarcinii.

Cristina Spatar, Nicoleta Luciu si Andreea Banica nu au facut parte dintre gravidele norocoase, astfel, ca in cele noua luni de graviditate au capatat proportii ingrijoratoare.

La fel de repede cum s-au ingrasat, insa, au si reusit sa slabeasca. Cristina si Nicoleta, care mai avea putin si atingea suta de kilograme, au preferat sa faca abstractie de sfaturile specialistilor si au ales cea mai rapida si nociva metoda de a slabi: infometarea.

Mesele imbelsugate s-au transformat in gustari sarace in calorii, formate doar din cateva fructe sau legume pe zi.

Reteta a dat roade, fetele au ajuns la dimensiunile de dinainte de a ramane insarcinate, iar acum fac eforturi pentru a-si pastra greutatea. Ceva mai cumpatata s-a dovedit a fi Andreea Banica, care a urmat o dieta bazata pe preparate fibrio, recomandata de un specialist.

Solista a transformat aceasta dieta intr-un stil de viata, caci si acum mananca doar preparatele de la un astfel de restaurant cu specific.
Luciu, la un pas sa lesine de foame!


Nicoleta Luciu inghite pe nerasuflate snacks-uri

Andreea Banica

* zilnic, acelasi fel de mancare

* supa de pui cu porumb, ceapa si ardei

* paste cu ciuperci

* preparate fibrio

* alearga zilnic in parc cu un antrenor personal

* merge la masaj anticelulitic o data pe saptamana

Nicoleta Luciu

* a baut 2 litri de compot de mere pe zi si doi litri de apa plata
* a mancat de doua ori pe zi supa de pui-fara cartofi, orez sau fidea

* daca este pe drum, isi potolesti foamea cu doua batoane Fibrobar

* a alergat zilnic trei kilometri

* masaj anticelulitic de doua ori pe saptamana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest