Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Cele mai nebunesti diete

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

vineri, 11 iunie 2010

Cele mai nebunesti diete

Oamenii au fost interesati dintotdeauna de aspectul fizic si de greutate. Pentru ca cei mai multi au vrut sa scape repede de zeci de kilograme, o multime de diete bizare au fost nascocite. Unele dintre ele sunt extrem de periculoase, zeci de adepti murind in timp ce tineau un astfel de regim, potrivit listverse.com.

Dieta macrobiotica


Această dieta implica mancarea cerealelor ca aliment de baza, suplimentate cu alte produse, precum legumele sau fasolea, si evitarea mancarurilor foarte procesate. Una dintre ciudateniile regimului este ca unii lideri au spus ca fumatul este sanatos, sustinand ca alimentele care nu sunt macrobiotice provoaca de fapt cancer, nu tigarile. Michio Kushi, care a adus dieta in SUA, a fost spitalizat in 2004. Fiul sau a spus: "In ciuda anilor de fumator inrait, radiografiile lui Michio arata ca plamanii sunt surprinzator de curati, ca ai unui tanar de 20 de ani, dupa cum a spus doctorul sau".

Dieta cu supa de varza

Acest regim radical se bazeaza pe consumul mare de supa de varza, saraca in calorii, timp de sapte zile. Originea sa este necunoscuta, dar a devenit populara in anii ‘80. Dieta este condamnata la scară largă de doctori, pentru că privează organismul de aproape toţi nutrienţii, iar pierderea în greutate pe care o produce este de fapt pierdere a apei din corp şi nu a grasimii. Prin urmare, noua silueta dobandita nu este permanenta. Se zvonea despre dieta ca este folosita in spitale, pentru a reduce greutatea pacientilor care au nevoie de operatii pe cord deschis, dar acest lucru nu este adevarat. Cei mai multi oameni care tin aceasta dieta se confrunta cu lipsa de energie si o stare de confuzie. In plus, cel mai comun efect secundar il reprezinta flatulentele, in numar foarte mare.

Dieta paleolitica

Regimul se bazeaza pe obiceiurile alimentare ale oamenilor din paleolitic, o perioada de 2,5 milioane de ani care a luat sfarsit acum 10000 de ani, odata cu dezvoltarea agriculturii. Creatorii dietei spun ca oamenii de atunci nu aveau bolile de astazi. Prin urmare, dieta lor ar trebui sa ii ţină si pe oamenii moderni departe de boli. In centrul regimului se afla mancarurile comune, constand in mare parte in carne slaba, peste, legume, fructe, radacinoase si nuci, dar fara cereale, lactate, sare, zahar rafinat si uleiuri procesate.
 
Fructarianismul


Cei care tin aceasta dieta trebuie sa manance numai fructe, desi unii oameni care mananca mai mult de 75% fructe se considera de asemenea fructarieni. Adeptii ei cred ca fructarianismul a fost dieta initiala a omenirii, potrivit Genezei 1:29: "Si Dumnezeu a spus: Iata, va dau toate ierburile de pe Pamant si toti copacii care au seminte in ei, pentru a va fi hrana". Adeptii cred ca o revenire la paradisul Eden necesita o existenta simpla si o abordare holistica a sanatatii si a dietei. Acest regim poate provoca lipsa se calciu, proteine, fier, zinc, vitamica D, vitaminele B, in special B12, si a acizilor grasi esentiali. In plus, restrictiile alimentare duc în general la foame, pofte, perturbari sociale si izolare. Gandhi urma din cand in cand o dieta formata exclusiv din fructe, dar pana la urma revenea la alimentatia normala.

Dieta biblica

Regimul se bazeaza pe ideea ca anumite mancaruri sunt pure, deci permise, iar altele sunt impure, prin urmare interzise. Principalul promotor al dietei biblice este Jordan S. Rubin, care pretinde ca dieta sa l-a vindecat de boala Crohn, la varsta de 19 ani. Fiecare zi de dieta incepe si se termina cu rugaciuni de multumire si vindecare. Individul ar trebui sa faca si meditatie. Pentru a atinge revelatii spirituale, se recomanda rugaciunea mai ales in momentele de foame. Dieta este impartita in trei faze. Prima etap restrictioneaza carnea de porc, sunca, slanina, carnea de strut, carnatii si inlocuitorii de carne. Pestele si fructele de mare sunt de asemenea interzise.
 
Dieta Shangri-La


Pentru gurmanzi, aceasta dieta este un dar divin. Practic, ai voie sa mananci tot ce iti place. Principiul din spatele regimului este ca organismul are programat un nivel al greutatii pe care vrea sa o pastreze, iar apetitul este controlat in asa fel incat sa ramana neschimbat.

Inventatorul dietei, Seth Roberts, spune ca iti poti micsora acest nivel folosind metoda sa, adica sa iti reduci apetitul si, pana la urma, greutatea. In fiecare zi trebuie sa bei 100-400 de calorii de ulei de masline sau apa cu zahar, intr-o perioada de doua ore in care sa nu consumi nimic altceva. Consumul de calorii in plus fara aroma ar cobori nivelul setat al organismului. Desi multi critica aceasta metoda, doctorii au catalogat-o ca nefiind periculoasa pentru sanatate.

Dieta Fletcher

"Natura ii va pedepsi pe cei care nu mestecă". Acestea sunt cuvintele pe care Horace Fletcher le-a folosit pentru a-şi promova dieta, potrivit căreia indivizii trebuie să mestece fiecare îmbucătură de 32 de ori înainte de o înghiţi. Dacă mâncarea nu alunecă în mod natural pe gât, trebuie scuipată. În plus, Fletcher a militat şi pentru mestecarea lichidelor şi a spus că oamenii nu ar trebui sa mănânce când sunt furioşi sau trişti. Fletcher a murit milionar, la vârsta de 69 de ani, marea majoritate a banilor săi provenind din vânzarea dietei care l-a făcut cunoscut în întreaga lume.

Dieta cu aer

Dietă cu aer presupune renunţarea definitivă la alimente şi supravieţuire doar pe baza respiraţiei. Există câteva elemente ezoterice în această dietă, iar unii adepţi cred că sunt susţinuţi de energie din soare

sau dintr-o "forţă vitală", numită prana. Institutul american care se ocupă de această dietă oferă un seminar care te ajută să înţelegi principiile de bază, contra sumei de 10000 de dolari. Mai mulţi oameni au murit ţinând acest regim.
 
Dieta prin somn


Aşa cum îi spune şi numele, regimul de slăbire implică foarte mult somn, pentru că "atunci când dormi, nu mănânci". Prin urmare, adepţii iau o mulţime de sedative pentru a dormi zile în şir, ca să slăbească. Evident că dieta funcţionează, dar este atât de nesănătoasă, încât este o nebunie curată să o încerci. Regimul, apărut în anii ‘70, a fost foarte popular, încât şi Elvis Presley apela regulat la el.

Dieta cu tenie

In acest regim, indivizii trebuie sa inghita chisturi de tenie si sa le lase se sa dezvolte in stomac, pana la maturitate. Cei care au nascocit dieta spun ca oamenii pot manca ce doresc, slabind un kilogram pe saptamana. Dieta funcţioneaza, pentru ca, odata ingerat, parazitul ataca intestinele si absoarbe nutrientii din mancarea pe care o consumi.

Dieta Prolinn

Medicul Roger Linn promova in anii 1970 un produs miraculos, care promitea sa te ajute sa slabesti, daca nu consumai alte alimente. Prolinn era un sirop din coarne, piele, tendoane si oase de animale tratate cu diverse substante chimite, coloranti si enzime, cu mai putin de 400 de calorii. Dintre cei care au incercat aceasta dieta, cel putin 60 au murit in urma unor atacuri cardiace.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest