Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Slăbeşte mâncând tot ce pofteşti. Din trei în trei ore

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

marți, 1 iunie 2010

Slăbeşte mâncând tot ce pofteşti. Din trei în trei ore

Daca vrei sa mananci în continuare alimentele tale preferate, inclusiv hamburgeri sau ciocolata, dar si sa slabesti, poti urma asa numita "dieta de trei ore". Una dintre regulile regimului este sa ai mese regulate, pentru ca pierderea in greutate se realizeaza cel mai bine cand consumi des cantitati mici de alimente, in acest caz, la fiecare trei ore. Cu alte cuvinte, nu conteaza atat de mult ce mananci, ci cand mananci, potrivit site-ului diet.com.


Regimul a fost creat de Jorge Cruise in anii 2000. Cruise a fost un copil supraponderal care a vrut sa slabeasca, sa fie în forma si sa devina un expert al curelor de slabit, desi nu are studii in domeniul nutritiei.

Dieta de trei ore este bazata pe ideea ca programarea meselor este mai importanta decât tipul alimentelor consumate la acele mese. Cruise spune ca rata medie a metabolismului poate fi accelerata mancand la fiecare trei ore, iar acest lucru este dezirabil, pentru ca organismul va arde mai multe calorii.

Regimul are trei reguli de baza: trebuie sa mananci micul dejun la cel mult o ora dupa ce te-ai trezit, sa mananci din trei în trei ore după prima masa si sa te opresti din mancat cu trei ore inainte sa mergi la culcare.

Programul presupune alternarea a trei mese cu două gustari, la distanta de trei ore. Anumite alimente sunt recomandate, dar nu este impus un plan nutritional zilnic. Cruise recomanda insă consumul a opt pahare de apa pe zi. In timpul dietei, cafeaua nu este limitata, dar trebuie baute doua pahare cu apa pentru fiecare ceasca de cafea, impiedicandu-se astfel deshidratarea, efect al cofeinei. Alcoolul se poate consuma doar ocazional. Partea buna a acestei diete este că permite din cand in cand consumul de fast-food sau dulciuri. Cheia succesului este sa iti planifici mesele si gustarile din timp, pentru ca acest lucru te ajuta sa respecti dieta.

Mesele trebuie sa fie echilibrate din punctul de vedere al proportiei proteinelor, carbohidratilor si grasimilor. Cel mai important aspect este sa alegi alimentele potrivite si sa iti controlezi foarte bine marimea portiilor. Desi Cruise pretinde că oamenii pot manca tot ce doresc si tot vor slabi, in realitate, urmand dieta corect, o persoana este limitata la aproximativ 1450 de calorii pe zi. Multi nutritionisti considera aceasta valoare o cale de a slabi incet si sigur. Cruise a spus ca prin acest regim poti slabi 0,9 kg pe saptamana. Programul este gandit pentru a dura 28 de zile, dar ciclul se poate repeta, in cazul persoanelor care au nevoie sa slabeasca mai mult.

Exercitiile fizice sunt in dieta de trei ore un aspect uneori derutant. Cruise a spus initial că sportul nu face parte din programul sau de slabire si ca, de aceea, este potrivit pentru cei cu artrita sau mobilitate redusa. Totusi, masa musculara este importanta in slabire, pentru ca un kilogram de muschi are de două ori mai multe calorii decat unul de grasime, iar activitatea metabolica este mai mare in celulele musculare. In cele din urma, Cruise a sugerat sportul impreuna cu dieta sa.

Regimul previne mancatul din plictiseala

Creatorul dietei a promis ca regimul schimba metabolismul si permite pierderea unui kilogram saptamanal. El a spus ca, daca organismul este privat prea mult timp de mancare, intervine mecanismul de protectie impotriva inanitiei. Cand acest lucru se intampla, corpul incepe sa conserve energie, sa foloseasca mai putine calorii si sa arda mai putina grasime. O analiza a dietei pe site-ul Asociatiei americane de dieta spune insa ca nu există nici o dovada stiintifica a faptului ca programul va modifica metabolismul.

In plus, Cruise sustine ca cei care vor sa tina regimul pot sa isi stabileasca o anumita parte a corpului de unde vor sa slabeasca. Aceeasi analiza americana nu a gasit nici o dovada a acestui fapt, pentru ca doar unele exercitii fizice pot construi muschii in zone precise.

Dieta de trei ore permite mese echilibrate, sarace in calorii. Oamenii care mananca haotic vor simti in primul rand beneficiile meselor la ore fixe. In plus, dieta tine in frau obiceiul mancatului de plictiseala sau de stres. Pentru că li se cere sa manance la ore fixe, oamenilor nu li se face atat de foame incat sa se indoape la urmatoarea masa. Si cei care obisnuiesc sa manance noaptea beneficiaza de regula care interzice alimentatia cu trei ore inainte de culcare. Poate cel mai important aspect este ca vei manca alimente de la piata sau supermarket, deci accesibile ca pret.

Desi riscurile din spatele acestei diete sunt reduse, ar trebui să vorbesti cu medicul tau de familie inainte sa tii regimul. Multi medici nutritionisti sustin dieta, datorita distributiei caloriilor in cinci sau sase mese, de-a lungul zilei.

Totusi, se pare ca secretul dietei nu sta neaparat in programarea meselor din trei in trei ore, ci in faptul ca valoarea calorica este limitata la sub 1500 pe zi, lucru care ar duce de fapt la pierderea in greutate. In plus, programarea meselor poate schimba, de fapt, obiceiurile alimentare nepotrivite ale oamenilor.

sursa: http://www.romanialibera.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest