Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Vedeta de radio Razvan Popescu a slabit 51 de kilograme în 15 luni

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

luni, 28 iunie 2010

Vedeta de radio Razvan Popescu a slabit 51 de kilograme în 15 luni

Incredibil! Vedeta de radio Razvan Popescu a reusit o performanta rara: a slabit 51 de kilograme in doar 15 luni. Culmea e ca a facut-o fara vreo dieta, doar consumand produse facute cu o faina speciala.
Pe 1 martie anul trecut, Razvan Popescu s-a urcat pe cantar si a dat, trist, din cap. Avea 143 de kilograme cand si-a dat seama ca trebuie sa faca ceva pentru a scadea din greutate. Atunci a inceput un regim special impreuna cu nutritionistul Cornelia Marin si cu antrenorul de atletism Stelian Tufaru. “Practic, mi-am schimbat modul de viata. Cornelia m-a ajutat sa mananc sanatos. Ea detine un restaurant in care se consuma numai produse bio”.
In paralel, a inceput antrenamentele, ajungand sa alerge pana la 18 kilometri pe zi. “Razvan a inceput sa manance zi de zi la restaurantul meu. Inainte ii dadeam doar sfaturi. A slabit foarte repede, pentru ca a facut sport cu Stelian si a respectat exact indicatiile mele. Meniul a fost unul normal, adică echilibrat, dar toate produsele ce contin faina au fost din gama Fibrio (cu o faina avand indice glicemic mic). A mancat si pizza Fibrio, paste Fibrio, salate, legume si proteine de buna calitate”, ne-a povestit Cornelia Marin. Razvan nu e singura vedeta care a slabit cu aceste produse. Andreea Banica, Claudia Pavel, Alex Ciucu au pierdut si ei din kilograme tinand acest regim.

sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest