Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: iunie 2010

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

luni, 28 iunie 2010

Vrei sa slabesti ca o vedeta ?

Incearca sa aplici urmatorii pasi si vei vedea rezultate miraculoase in cura ta de slabire.

1. Detoxifiere serioasa

Acum ca este vara, avem legume verzi si proaspete si ar trebui sa ne fie rusine sa nu profitam din plin de acest lucru. Acesta este momentul potrivita sa avem o cura de trei zile de detoxifiere. Principiile de baza sunt: renuntarea la paste, lapte, cafeina, alcool, sare, zahar si doar sa mancam sanatos. Doar fructe si legume, seminte, nuci si sa bem multa apa si mult ceai. Pielea ta va deveni mai sanatoasa, iti vei reimprospata organismul si te vei intoarce la viata, functionand mai bine. Si pentru un rezultat de exceptie, un abonament de detoxifiere la Keiko Slim Spa.

2. Michael Alexander – antrenor de fitness al vedetelor – exercitii de dimineata

Unul dintre cei mai cunoscuti antrenori de fitness din Statele Unite, proprietarul Fitness Halls din Beverly Hills, recomanda exercitii fizice in fiecare dimineata si ridicarea greutatilor seara. Aceasta combinatie ne da o stare buna si ne ajuta sa consumam caloriile din timpul zilei fara prea mult efort. ” Motorul” metabolismului porneste de la primele raze ale diminetii. Daca nu esti genul activ, care sa faca exercitii, sport, poti incerca electrostimularea, de la keiko slim spa o modalitate mult mai confortabila si cu rezultate maxime pentru tonifiere.

3. De la J.Lo avem urmatorul sfat: sa mentinem o dieta echilibrata

Arata fabulos si pare ca nu se ingrasa niciodata. Ea pretinde ca mananca aproape orice, cu moderatie insa. Nu exista nici un fel de mancare pe care sa nu-l fi incercat, chiar pentru o placere vinovata, si spune ca nu este obsedata cu mancatul sanatos. Ideea ei este perfect: acorda-i organismului tau suficienti nutrienti si nu iti va fi foame, si poti sa faci orice sport vrei pentru a-ti ajuta corpul sa slabeasca.

4. 5 mese pe zi

Halle Berry pretinde ca secretul corpului ei frumos sculptat este ca mananca de cinci ori pe zi, si nu de trei ori, asa cum recomanda unii nutritionisti. De ce? Daca mananci de cinci ori in cantitati mici, nivelul zaharului din sange va ramane constant si prin urmare, apetitul tau nu va fi ” deranjat” . Nu iti va mai fi foame. In mod normal, daca ti se face foame, corpul tau va retine mancarea, temandu-se ca urmatoarea perioada nu il vei mai hrani. Asa ca, Halle Berry iti umple stomacul mai des.

5. Mananca somon cu lamaie de doua ori pe saptamana

Acizii grasi si Omega 3 din somon sunt extrem de important pentru a avea o silueta de invidiat. In afara de beneficiile minunate, acizii grasi si Omega 3 iti ofera o doza larga de optimism si o inima sanatoasa. Principalele surse sunt: peste, somon sau ton, si alune de padure. Mananca peste cu lamaie, pentru ca acidul din citrice ajuta la depozitarea fierului pentru organismul tau.

Vedeta de radio Razvan Popescu a slabit 51 de kilograme în 15 luni

Incredibil! Vedeta de radio Razvan Popescu a reusit o performanta rara: a slabit 51 de kilograme in doar 15 luni. Culmea e ca a facut-o fara vreo dieta, doar consumand produse facute cu o faina speciala.
Pe 1 martie anul trecut, Razvan Popescu s-a urcat pe cantar si a dat, trist, din cap. Avea 143 de kilograme cand si-a dat seama ca trebuie sa faca ceva pentru a scadea din greutate. Atunci a inceput un regim special impreuna cu nutritionistul Cornelia Marin si cu antrenorul de atletism Stelian Tufaru. “Practic, mi-am schimbat modul de viata. Cornelia m-a ajutat sa mananc sanatos. Ea detine un restaurant in care se consuma numai produse bio”.
In paralel, a inceput antrenamentele, ajungand sa alerge pana la 18 kilometri pe zi. “Razvan a inceput sa manance zi de zi la restaurantul meu. Inainte ii dadeam doar sfaturi. A slabit foarte repede, pentru ca a facut sport cu Stelian si a respectat exact indicatiile mele. Meniul a fost unul normal, adică echilibrat, dar toate produsele ce contin faina au fost din gama Fibrio (cu o faina avand indice glicemic mic). A mancat si pizza Fibrio, paste Fibrio, salate, legume si proteine de buna calitate”, ne-a povestit Cornelia Marin. Razvan nu e singura vedeta care a slabit cu aceste produse. Andreea Banica, Claudia Pavel, Alex Ciucu au pierdut si ei din kilograme tinand acest regim.

sursa: libertatea.ro

Catalin Botezatu a slabit cu spanac pentru emisiunea «Burlacul»

Dupa cum se stie, Catalin Botezatu va fi protagonistul show-ului "Burlacul" The Bachelor, care a facut valuri peste tot in lume. Emisiunea cuprinde ingredientele perfecte pentru a prinde la public: femei frumoase, masini luxoase, destinaţii exotice. Si pentru a da bine pe sticla, creatorul de moda s-a pus intens pe cura deoarece va fi în centrul show-lui ce va debuta in aceasta vara la Antena 1. Revista Story Diete a publicat recent reteta de slabit a lui Catalin Botezatu, care, potrivit vdtonline.ro, se tine minim o saptamana si il va ajuta sa piarda pana la 2-4 kilograme.

Iata in ce consta regimul alimentar pe zile :


Luni: Mic dejun - cafea neagra, neindulcita, un suc de portocale si doi biscuiti de ovaz;

Pranz - supa de legume cu crutoane, piept de pui la gratar cu salata de rosii si o cana de ceai verde;

Cină - sote de spanac cu peste alb la gratar, inca o cana de ceai verde.


Marti: Mic dejun - o cana de ceai negru, o felie de paine hipoglucidica prajita, un mar mare;

Pranz - supa de rosii cu ghimbir si crutoane, salata de fructe

de mare, ceai verde;

Cină - friptura de vita la cuptor cu sos de rosii si oregano, salata verde cu lamaie si ceai verde.


Miercuri: Mic dejun - un bol de lapte degresat cu cereale integrale, o lingurita de miere.

Pranz - ciorbita de vacuta cu smantana slaba, sufleu de dovlecei cu branza de vaci si marar;

Cina: piept de pui la gratar cu salata de ardei copti.


Joi: Mic dejun - o cana de cafea neagra, doua felii de paine hipoglucidica prajite cu doua felii de sunca de curcan;

Pranz - ciorba de varza, gratar de vita cu ciuperci sau cu spanac sote, ceai verde;

Cina - sote de legume cu peste la gratar.


Vineri: Mic dejun - ceai negru, o felie de paine prajita cu branza degresata;

Pranz - ciorbita de pui, pui la cuptor cu orez, ceai verde;

Cina - creveti sau peste alb la gratar, cu zeama de lamaie.


Sambata: Mic dejun - orez cu lapte de soia;

Pranz - supa de ceapa, friptura de miel cu ierburi aromate, ceai verde;

Cina - salata de ton.


Duminica: Mic dejun - ceai verde, doi biscuiti de ovaz, un mar verde;

Pranz - Bors de peste si peste la cuptor cu mirodenii;

Cina - salata de fructe de mare sau sushi.
 
sursa: libertatea.ro

Bananele ingrasa, margarina e mai buna ca untul - ce e adevarat si ce e mit?

Miturile despre mancare exista cam de pe vremea cand oamenii au constientizat ceea ce mananca. E drept ca au fost promovate cu succes de vecine si alte fiinte mereu preocupate de sanatatea celorlalti.


Asa s-a ajuns la dictoane de genul "bananele ingrasa" sau "margarina e mai buna ca untul", lista putand continua oricat. Parade le-a adunat pe cele mai comune dintre ele, desfiintandu-le.

E mai bine sa mananci de 6 ori pe zi cate putin decat sa stai la masa de doar 3 ori Incorect! Atata vreme cat alegerile tale in materie de alimente pentru intreaga zi sunt sanatoase si nu prea bogate din punct de vedere caloric, iti poti adapta mesele asa cum doresti.

In realitate, majoritatea covarsitoare a oamenilor prefera o masa mai cuprinzatoare si un numar mai mic de mese pe zi, de cele mai multe ori din cauza programului. Nu e nicio problema daca te numeri printre acestia, atat timp cat iti tii numarul caloriilor sub control si nu stai mai mult de 4 - 5 ore fara sa mananci.

Altfel, risti ca nivelul zaharului din sange sa scada pana la cote periculoase, iar tu nu vei avea parte de energie pentru desfasurarea activitatilor, vor aparea durerile de cap si vei fi tentat sa mananci peste masura cand ti se ofera ocazia. Gustarile sunt o solutie, cu conditia sa fie vorba despre fructe, iaurt fara grasimi sau chiar morcovi.

Fructele si legumele proaspete sunt mai nutritive decat cele congelate

Fals! Se poate chiar sa ai parte de mai multi nutrienti din cele inghetate decat din cele proaspete, asa cum se poate ca legumele la borcan sa fie mai bune decat cele proaspete. Si asta pentru ca legumele si fructele "proaspete" pe care le-ai cumparat de la magazinul din colt pot fi tinute mult pana ajung la tine.

Dupa ce sunt culese, pot trece cateva zile pana cand sunt sortate, ambalate si apoi transportate. In tot acest timp, fluctuatiile de lumina si temperatura pot lipsi fructele si legumele de nutrienti importanti, precum Vitamina C si folatii.

Cafeaua decafeinizata nu are cafeina

Gresit! Mai multe studii au aratat ca diferitele tipuri de cafea asa-zisa fara cafeina contin in realitate cafeina, chiar daca putina, putand face rau celor cu o astfel de sensibilitate. Daca planuiesti sa te culci devreme sau suferi de insomnie, uita de cafea, chiar si decafeinizata, si bea o ceasca de ceai fara cafeina.

Margarina e mai buna decat untul

Deloc! Untul contine grasimi saturate care, consumate in exces, pot ridica valorile colesterolului rau si mari riscul de boli de inima. Tocmai de aceea, multi aleg margarina in defavoarea untului.

Problema e insa ca margarina contine grasimi de tip trans, care cresc nivelul colesterolului rau si il micsoreaza pe cel bun.

Bananele ingrasa

Gresit! O banana de marime medie are doar 105 calorii - ar trebui sa mananci in jur de 5 pentru a ajunge la cumulul de calorii al unei felii generoase de pizza. In plus, bananele sunt o sursa buna de fibra, magneziu si potasiu, toate avand capacitatea de a tine sub control tensiunea arteriala.

Tot bananele sunt si o buna sursa de Vitamina B6, care intareste sistemul imunitar. Iar avantajul e ca sunt "portionate" natural, usor de transportat si nu trebuie depozitate la frigider.

Prin gatire, legumele isi pierd vitaminele

In niciun caz! In realitate, prin gatire se creste capacitatea organismului de a absorbi nutrientii, cel putin in cazul unora dintre legume. De exemplu, fitonutrientul licopen, care lupta cu cancerul, devine mai puternic cand rosiile sunt gatite sau transformate in sos.

Totusi, legumele nu trebuie rasfierte, timpul de preparare trebuind sa fie mentinut la minimum.

vineri, 11 iunie 2010

Cele mai nebunesti diete

Oamenii au fost interesati dintotdeauna de aspectul fizic si de greutate. Pentru ca cei mai multi au vrut sa scape repede de zeci de kilograme, o multime de diete bizare au fost nascocite. Unele dintre ele sunt extrem de periculoase, zeci de adepti murind in timp ce tineau un astfel de regim, potrivit listverse.com.

Dieta macrobiotica


Această dieta implica mancarea cerealelor ca aliment de baza, suplimentate cu alte produse, precum legumele sau fasolea, si evitarea mancarurilor foarte procesate. Una dintre ciudateniile regimului este ca unii lideri au spus ca fumatul este sanatos, sustinand ca alimentele care nu sunt macrobiotice provoaca de fapt cancer, nu tigarile. Michio Kushi, care a adus dieta in SUA, a fost spitalizat in 2004. Fiul sau a spus: "In ciuda anilor de fumator inrait, radiografiile lui Michio arata ca plamanii sunt surprinzator de curati, ca ai unui tanar de 20 de ani, dupa cum a spus doctorul sau".

Dieta cu supa de varza

Acest regim radical se bazeaza pe consumul mare de supa de varza, saraca in calorii, timp de sapte zile. Originea sa este necunoscuta, dar a devenit populara in anii ‘80. Dieta este condamnata la scară largă de doctori, pentru că privează organismul de aproape toţi nutrienţii, iar pierderea în greutate pe care o produce este de fapt pierdere a apei din corp şi nu a grasimii. Prin urmare, noua silueta dobandita nu este permanenta. Se zvonea despre dieta ca este folosita in spitale, pentru a reduce greutatea pacientilor care au nevoie de operatii pe cord deschis, dar acest lucru nu este adevarat. Cei mai multi oameni care tin aceasta dieta se confrunta cu lipsa de energie si o stare de confuzie. In plus, cel mai comun efect secundar il reprezinta flatulentele, in numar foarte mare.

Dieta paleolitica

Regimul se bazeaza pe obiceiurile alimentare ale oamenilor din paleolitic, o perioada de 2,5 milioane de ani care a luat sfarsit acum 10000 de ani, odata cu dezvoltarea agriculturii. Creatorii dietei spun ca oamenii de atunci nu aveau bolile de astazi. Prin urmare, dieta lor ar trebui sa ii ţină si pe oamenii moderni departe de boli. In centrul regimului se afla mancarurile comune, constand in mare parte in carne slaba, peste, legume, fructe, radacinoase si nuci, dar fara cereale, lactate, sare, zahar rafinat si uleiuri procesate.
 
Fructarianismul


Cei care tin aceasta dieta trebuie sa manance numai fructe, desi unii oameni care mananca mai mult de 75% fructe se considera de asemenea fructarieni. Adeptii ei cred ca fructarianismul a fost dieta initiala a omenirii, potrivit Genezei 1:29: "Si Dumnezeu a spus: Iata, va dau toate ierburile de pe Pamant si toti copacii care au seminte in ei, pentru a va fi hrana". Adeptii cred ca o revenire la paradisul Eden necesita o existenta simpla si o abordare holistica a sanatatii si a dietei. Acest regim poate provoca lipsa se calciu, proteine, fier, zinc, vitamica D, vitaminele B, in special B12, si a acizilor grasi esentiali. In plus, restrictiile alimentare duc în general la foame, pofte, perturbari sociale si izolare. Gandhi urma din cand in cand o dieta formata exclusiv din fructe, dar pana la urma revenea la alimentatia normala.

Dieta biblica

Regimul se bazeaza pe ideea ca anumite mancaruri sunt pure, deci permise, iar altele sunt impure, prin urmare interzise. Principalul promotor al dietei biblice este Jordan S. Rubin, care pretinde ca dieta sa l-a vindecat de boala Crohn, la varsta de 19 ani. Fiecare zi de dieta incepe si se termina cu rugaciuni de multumire si vindecare. Individul ar trebui sa faca si meditatie. Pentru a atinge revelatii spirituale, se recomanda rugaciunea mai ales in momentele de foame. Dieta este impartita in trei faze. Prima etap restrictioneaza carnea de porc, sunca, slanina, carnea de strut, carnatii si inlocuitorii de carne. Pestele si fructele de mare sunt de asemenea interzise.
 
Dieta Shangri-La


Pentru gurmanzi, aceasta dieta este un dar divin. Practic, ai voie sa mananci tot ce iti place. Principiul din spatele regimului este ca organismul are programat un nivel al greutatii pe care vrea sa o pastreze, iar apetitul este controlat in asa fel incat sa ramana neschimbat.

Inventatorul dietei, Seth Roberts, spune ca iti poti micsora acest nivel folosind metoda sa, adica sa iti reduci apetitul si, pana la urma, greutatea. In fiecare zi trebuie sa bei 100-400 de calorii de ulei de masline sau apa cu zahar, intr-o perioada de doua ore in care sa nu consumi nimic altceva. Consumul de calorii in plus fara aroma ar cobori nivelul setat al organismului. Desi multi critica aceasta metoda, doctorii au catalogat-o ca nefiind periculoasa pentru sanatate.

Dieta Fletcher

"Natura ii va pedepsi pe cei care nu mestecă". Acestea sunt cuvintele pe care Horace Fletcher le-a folosit pentru a-şi promova dieta, potrivit căreia indivizii trebuie să mestece fiecare îmbucătură de 32 de ori înainte de o înghiţi. Dacă mâncarea nu alunecă în mod natural pe gât, trebuie scuipată. În plus, Fletcher a militat şi pentru mestecarea lichidelor şi a spus că oamenii nu ar trebui sa mănânce când sunt furioşi sau trişti. Fletcher a murit milionar, la vârsta de 69 de ani, marea majoritate a banilor săi provenind din vânzarea dietei care l-a făcut cunoscut în întreaga lume.

Dieta cu aer

Dietă cu aer presupune renunţarea definitivă la alimente şi supravieţuire doar pe baza respiraţiei. Există câteva elemente ezoterice în această dietă, iar unii adepţi cred că sunt susţinuţi de energie din soare

sau dintr-o "forţă vitală", numită prana. Institutul american care se ocupă de această dietă oferă un seminar care te ajută să înţelegi principiile de bază, contra sumei de 10000 de dolari. Mai mulţi oameni au murit ţinând acest regim.
 
Dieta prin somn


Aşa cum îi spune şi numele, regimul de slăbire implică foarte mult somn, pentru că "atunci când dormi, nu mănânci". Prin urmare, adepţii iau o mulţime de sedative pentru a dormi zile în şir, ca să slăbească. Evident că dieta funcţionează, dar este atât de nesănătoasă, încât este o nebunie curată să o încerci. Regimul, apărut în anii ‘70, a fost foarte popular, încât şi Elvis Presley apela regulat la el.

Dieta cu tenie

In acest regim, indivizii trebuie sa inghita chisturi de tenie si sa le lase se sa dezvolte in stomac, pana la maturitate. Cei care au nascocit dieta spun ca oamenii pot manca ce doresc, slabind un kilogram pe saptamana. Dieta funcţioneaza, pentru ca, odata ingerat, parazitul ataca intestinele si absoarbe nutrientii din mancarea pe care o consumi.

Dieta Prolinn

Medicul Roger Linn promova in anii 1970 un produs miraculos, care promitea sa te ajute sa slabesti, daca nu consumai alte alimente. Prolinn era un sirop din coarne, piele, tendoane si oase de animale tratate cu diverse substante chimite, coloranti si enzime, cu mai putin de 400 de calorii. Dintre cei care au incercat aceasta dieta, cel putin 60 au murit in urma unor atacuri cardiace.

Cristina Spatar a slabit 17 kg cu 3 mere pe zi

Dupa ce nasc, vedetele se supun unor cure draconice pentru a-si "recupera" formele. Astfel, Cristina Spatar, Nicoleta Luciu si Andreea Banica au reusit sa dea jos in doar trei luni, kilograme bune, infometandu-se.


Au cunoscut celebritatea datorita formelor apetisante. Intre timp, multe dintre vedete, ajunse in pragul varstei de 30 de ani, s-au facut femei de casa si au devenit mamici.


Constiente ca pot ramane la acelasi nivel de celebritate, doar daca revin la masurile perfecte, fetele s-au supus unor regimuri de slabit drastice, pentru a scapa de surplusul de greutate, acumulat in timpul sarcinii.

Cristina Spatar, Nicoleta Luciu si Andreea Banica nu au facut parte dintre gravidele norocoase, astfel, ca in cele noua luni de graviditate au capatat proportii ingrijoratoare.

La fel de repede cum s-au ingrasat, insa, au si reusit sa slabeasca. Cristina si Nicoleta, care mai avea putin si atingea suta de kilograme, au preferat sa faca abstractie de sfaturile specialistilor si au ales cea mai rapida si nociva metoda de a slabi: infometarea.

Mesele imbelsugate s-au transformat in gustari sarace in calorii, formate doar din cateva fructe sau legume pe zi.

Reteta a dat roade, fetele au ajuns la dimensiunile de dinainte de a ramane insarcinate, iar acum fac eforturi pentru a-si pastra greutatea. Ceva mai cumpatata s-a dovedit a fi Andreea Banica, care a urmat o dieta bazata pe preparate fibrio, recomandata de un specialist.

Solista a transformat aceasta dieta intr-un stil de viata, caci si acum mananca doar preparatele de la un astfel de restaurant cu specific.
Luciu, la un pas sa lesine de foame!


Nicoleta Luciu inghite pe nerasuflate snacks-uri

Andreea Banica

* zilnic, acelasi fel de mancare

* supa de pui cu porumb, ceapa si ardei

* paste cu ciuperci

* preparate fibrio

* alearga zilnic in parc cu un antrenor personal

* merge la masaj anticelulitic o data pe saptamana

Nicoleta Luciu

* a baut 2 litri de compot de mere pe zi si doi litri de apa plata
* a mancat de doua ori pe zi supa de pui-fara cartofi, orez sau fidea

* daca este pe drum, isi potolesti foamea cu doua batoane Fibrobar

* a alergat zilnic trei kilometri

* masaj anticelulitic de doua ori pe saptamana

joi, 10 iunie 2010

Cavitatia, o terapie cu efect de liposuctie

Intotdeauna ne vom dori solutii-minune capabile sa ne ofere silueta perfecta peste noapte. Din fericire, expertii in domeniu nu sunt departe de o astfel de reusita.



Cavitatia este o procedura nedureroasa si noninvaziva, pe care expertii de la Keiko Slim Spa o recomanda cu caldura tuturor doamnelor care doresc sa scape pentru totdeauna de surplusul de grasime. Undele cavitationale genereaza presiuni foarte mari la nivelul celulei grase, determinand dilatari si comprimari extrem de rapide, care se succed în adipocit (celula adipoasa). Toate grasimile si toxinele din adipocite sunt preluate de limfa si eliminate din corp pe cale naturala. Explicatia tehnica poate parea complicata, insa cavitatia este un procedeu perfect sigur, fara efecte secundare. Aparatul folosit este unul de ultima generatie si totul se petrece sub un control atent al terapeutilor.


Celulita? Aripioare? Burtica?

Orice femeie este nemultumita de macar o parte a corpului sau. Fie ca vorbim de colaceii de la burtica sau de inestetica celulita, acestea sunt neplaceri de care foarte putine persoane sunt scutite. Principalul avantaj al acestei proceduri, este ca, prin cavitatie, adipocitele sunt eliminate complet, permitand astfel remodelarea eficienta a corpului. Iar pe termen lung organismul va “cere” mai putine grasimi, ca efect al reducerii mediului de stocare (diminuarea numarului de adipocite). O sedinta dureaza 90 de minute, timp în care clienta beneficiaza de 20 de minute de ultrasunete, 30 de minute de cavitatie si, la final, un drenaj limfatic. Cu toate acestea, asteptarile trebuie sa fie realiste, deoarece, oricat de performant este un aparatul, fiecare slabeste in functie de propriul organism, regimul alimentar echilibrat avand si el o mare pondere in acest demers.


Dieta indicata

Alcatuieste meniuri usoare, cu salate (de preferat fara sosuri) sau legume gatite la aburi. De asemenea, este nevoie de un aport de proteine din peste, alune neprajite, seminte, fasole, linte. Sunt indicate sucurile naturale din fructe, fara zahar, si minimum doi litri de apa pe zi. Dimineata, pe stomacul gol, un pahar de apa la temperatura camerei stimuleaza schimburile intra si extracelulare, accelerand totodata tranzitul intestinal. Sarea si grasimile in exces, fumatul, cofeina si bauturile carbogazoase trebuie reduse.

Sfatul specialistului:

Sorina Bratu, manager,

Keiko Slim Spa

“Recomand doar o sedinta de cavitatie pe saptamana, astfel incat corpul sa poata elimina corect si total grasimile. In cazul persoanelor supraponderale poate fi nevoie de sase pana la opt sedinte. Tratamentul nu este dureros si nici nu are efecte secundare, in schimb modifica radical linia corpului, remodeland exact acele zone cu depuneri inestetice.”

Radiofrecventa topeste grasimea

Esti nemultumita de felul in care arati? Poti remedia lucrurile. Noile metode de infrumusetare te vor uimi. Keiko Slim Spa iti propune radiofrecventa. O terapie de ultima ora care te ajuta sa scapi de o serie de imperfectiuni. Actiunea ei se concentreaza asupra grasimii localizate. Undele de radiofrecventa cresc temperatura atat la suprafata pielii, cat si in interior, patrunzand exact in tesuturile care au nevoie de remodelare.

Grasimea topita este preluata de drenajul limfatic si eliminat pe cale naturala. In plus, pielea ta va arata mai tonica deoarece tratamentul de radiofrecventa reconstruieste reteaua de colagen.

Continui sa te remodelezi si dupa ce se termina sedinta, caci actiunea continua cateva ore dupa tratamentul de radiofrecventa. Incearca noua metoda de remodelare corporala la Keiko Slim Spa. Pe bulevardul Magheru, numarul 29 sau pe strada Constantin Daniel, numarul 3. Afla mai multe despre noi pe http://www.keiko.ro/

Pret sedinta: corporal 200 RON

joi, 3 iunie 2010

TONUS-UP – cura intensiva de tonifiere la Keiko Slim Spa

Vrei o cura intensiva de tonifiere? Tonus-Up de la Keiko Slim Spa e cea mai buna cura intensiva de tonifiere la un superpret: 790 ron! Keiko Slim Spa iti ofera prin Tonus-Up: 4 sedinte de masaj enedermologic Dermocell , 2 sedinte de drenaj limfatic, 6 sed electrostimulare(program de tonifiere), la platforma cu infrarosii, 2 sedinte dermoporatie.

Keiko Slim Spa e pregatit sa te primeasca la o cura intensiva de tonifiere cu Tonus-Up! Tu esti?

SLIM–TEK – tratament soc pentru slabit la Keiko Slim Spa

Keiko Slim Spa ti-a pregatit un tratament soc pentru slabit: Slim-Tek! Slim-Tek de la Keiko Slim Spa costa doar 690 ron si contine: 6 sedinte de electrostimulare la capsula, 6 sedinte fast-slim, 2 sedinte de detox, 3 sedinte de vacuum, 3 sedinte de dermocell- tratament soc pentru slabit!

Te astepam la Keiko Slim Spa pentru Slim-Tek- tratament soc pentru slabit!

NO STRETCH MARKS –scapa de vegeturi la Keiko Slim

No Stretch Marks este tratamentul care te scapa de vergeturi cu doar 730 ron la Keiko Slim Spa!

No Stretch Marks de la Keiko Slim Spa contine:2 sedinte microdermabraziune, 2 sedinte dermoporatie cu ser anti vergeturi, 6 sedinte electrostimulare tunel ir, 6 sedinte de ultrasunete.

Scapa acum de vergeturi la Keiko Slim Spa cu No Stretch Marks!

marți, 1 iunie 2010

Slăbeşte mâncând tot ce pofteşti. Din trei în trei ore

Daca vrei sa mananci în continuare alimentele tale preferate, inclusiv hamburgeri sau ciocolata, dar si sa slabesti, poti urma asa numita "dieta de trei ore". Una dintre regulile regimului este sa ai mese regulate, pentru ca pierderea in greutate se realizeaza cel mai bine cand consumi des cantitati mici de alimente, in acest caz, la fiecare trei ore. Cu alte cuvinte, nu conteaza atat de mult ce mananci, ci cand mananci, potrivit site-ului diet.com.


Regimul a fost creat de Jorge Cruise in anii 2000. Cruise a fost un copil supraponderal care a vrut sa slabeasca, sa fie în forma si sa devina un expert al curelor de slabit, desi nu are studii in domeniul nutritiei.

Dieta de trei ore este bazata pe ideea ca programarea meselor este mai importanta decât tipul alimentelor consumate la acele mese. Cruise spune ca rata medie a metabolismului poate fi accelerata mancand la fiecare trei ore, iar acest lucru este dezirabil, pentru ca organismul va arde mai multe calorii.

Regimul are trei reguli de baza: trebuie sa mananci micul dejun la cel mult o ora dupa ce te-ai trezit, sa mananci din trei în trei ore după prima masa si sa te opresti din mancat cu trei ore inainte sa mergi la culcare.

Programul presupune alternarea a trei mese cu două gustari, la distanta de trei ore. Anumite alimente sunt recomandate, dar nu este impus un plan nutritional zilnic. Cruise recomanda insă consumul a opt pahare de apa pe zi. In timpul dietei, cafeaua nu este limitata, dar trebuie baute doua pahare cu apa pentru fiecare ceasca de cafea, impiedicandu-se astfel deshidratarea, efect al cofeinei. Alcoolul se poate consuma doar ocazional. Partea buna a acestei diete este că permite din cand in cand consumul de fast-food sau dulciuri. Cheia succesului este sa iti planifici mesele si gustarile din timp, pentru ca acest lucru te ajuta sa respecti dieta.

Mesele trebuie sa fie echilibrate din punctul de vedere al proportiei proteinelor, carbohidratilor si grasimilor. Cel mai important aspect este sa alegi alimentele potrivite si sa iti controlezi foarte bine marimea portiilor. Desi Cruise pretinde că oamenii pot manca tot ce doresc si tot vor slabi, in realitate, urmand dieta corect, o persoana este limitata la aproximativ 1450 de calorii pe zi. Multi nutritionisti considera aceasta valoare o cale de a slabi incet si sigur. Cruise a spus ca prin acest regim poti slabi 0,9 kg pe saptamana. Programul este gandit pentru a dura 28 de zile, dar ciclul se poate repeta, in cazul persoanelor care au nevoie sa slabeasca mai mult.

Exercitiile fizice sunt in dieta de trei ore un aspect uneori derutant. Cruise a spus initial că sportul nu face parte din programul sau de slabire si ca, de aceea, este potrivit pentru cei cu artrita sau mobilitate redusa. Totusi, masa musculara este importanta in slabire, pentru ca un kilogram de muschi are de două ori mai multe calorii decat unul de grasime, iar activitatea metabolica este mai mare in celulele musculare. In cele din urma, Cruise a sugerat sportul impreuna cu dieta sa.

Regimul previne mancatul din plictiseala

Creatorul dietei a promis ca regimul schimba metabolismul si permite pierderea unui kilogram saptamanal. El a spus ca, daca organismul este privat prea mult timp de mancare, intervine mecanismul de protectie impotriva inanitiei. Cand acest lucru se intampla, corpul incepe sa conserve energie, sa foloseasca mai putine calorii si sa arda mai putina grasime. O analiza a dietei pe site-ul Asociatiei americane de dieta spune insa ca nu există nici o dovada stiintifica a faptului ca programul va modifica metabolismul.

In plus, Cruise sustine ca cei care vor sa tina regimul pot sa isi stabileasca o anumita parte a corpului de unde vor sa slabeasca. Aceeasi analiza americana nu a gasit nici o dovada a acestui fapt, pentru ca doar unele exercitii fizice pot construi muschii in zone precise.

Dieta de trei ore permite mese echilibrate, sarace in calorii. Oamenii care mananca haotic vor simti in primul rand beneficiile meselor la ore fixe. In plus, dieta tine in frau obiceiul mancatului de plictiseala sau de stres. Pentru că li se cere sa manance la ore fixe, oamenilor nu li se face atat de foame incat sa se indoape la urmatoarea masa. Si cei care obisnuiesc sa manance noaptea beneficiaza de regula care interzice alimentatia cu trei ore inainte de culcare. Poate cel mai important aspect este ca vei manca alimente de la piata sau supermarket, deci accesibile ca pret.

Desi riscurile din spatele acestei diete sunt reduse, ar trebui să vorbesti cu medicul tau de familie inainte sa tii regimul. Multi medici nutritionisti sustin dieta, datorita distributiei caloriilor in cinci sau sase mese, de-a lungul zilei.

Totusi, se pare ca secretul dietei nu sta neaparat in programarea meselor din trei in trei ore, ci in faptul ca valoarea calorica este limitata la sub 1500 pe zi, lucru care ar duce de fapt la pierderea in greutate. In plus, programarea meselor poate schimba, de fapt, obiceiurile alimentare nepotrivite ale oamenilor.

sursa: http://www.romanialibera.ro/

Andreea Marin Banica: Am slabit 10 kg numai prin sport

Andreea Marin Banica a reusit sa slabeasca circa 10 kilograme fara sa tina o dieta anume.
Prezenta in emisiunea Happy Hour de la ProTV, Andreea Marin Banica a povestit ca a reusit sa scape de 10 kilograme exclusiv prin sport.
"In aceasta luna si jumatate am slabit aproximativ 10 kilograme numai prin sport, facut foarte serios de minimum 3 ori pe saptamana. Am un profesor foarte serios si nu imi permit sa il fentez. Am slabit facand miscare bine gandita. Nu tin nicio dieta, dar sportul face minuni", a spus Andreea Marin Banica .

In aceeasi emisiune, vedeta a vorbit si despre ultimele barfe din ziare. La acest capitol Andreea Marin Banica a spus ca atata ea, cat si sotul ei stiu foarte bine regulile jocului si a adaugat faptul ca nu mai reactioneaza chiar la orice articol.

"Nu suntem procesomani. Doar cand se ajunge prea departe actionam. Deja ne-am plictisit asa ca ii lasam sa vorbeasca. Noi suntem niste oameni foarte hotarati. Ne iubim si ne acceptam asa cum suntem si nu avem temeri", a mai spus vedeta la Happy Hour.
 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest