Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Aparat radiofrecvenţă Premium RF

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

luni, 9 aprilie 2012

Aparat radiofrecvenţă Premium RF


Radiofrecventa duala, termolipoliza, termoterapie

Premium RF - cu efect de termolipoliza selectivă şi de diatermie este ultima inovaţie în terapiile cu radiofrecvenţă. Mai precis, pătrunde în ţesuturi şi produce arderea graduală a grăsimilor stocate. Noutatea absolută constă în utilizarea a două tehnologii: CET care pătrunde 3-5 cm, cu efect excelent anticelulitic şi RET care, pătrunde mult mai profund (9-12 cm subcutanat), acţionând asupra grăsimii de profunzime care era şi cel mai greu de tratat. 

Termolipoliza selectivă acţionează în primul rând asupra adipocitelor cu volum mare de grăsimi şi mai puţin asupra celor cu volum mic. Se produce o contracţie imediată a fibrei de colagen şi stimularea formării de noi fibre elastice. Colagenul endogen astfel stimulat migrează spre suprafaţă, obţinându-se un efect imediat de fermitate şi elasticitate a pielii. Practic vorbim de o compactare bazată pe efectul “tightening” datorită trecerii de la o temperatură mare la una mică,  realizând o contracţie a ţesuturilor, identică cu vasoconstricţia la rece.
Cel mai spectaculos efect: o profundă tonifiere conferită aproape instantaneu!

La nivel corporal, radiofrecvenţa reconturează şi redefineşte liniile siluetei. Se poate observa cum acţiunea termolipolitică a undelor de radiofrecventa continuă şi după încheierea şedinţei: pacientul resimte în continuare o căldură la nivelul zonei tratate. Vorbim de o contracţie graţie căreia se remodelează straturile de grăsime din profunzime, fără a afecta în vreun fel epiderma.

La nivel facial, radiofrecventa netezeşte şi uniformizează ridurile, întinereşte tenul prin creşterea producţiei de colagen endogen. Termoterapia generată de radiofrecventa îmbunătăţeşte textura şi aspectul general al tenului de la prima şedinţă.

Tratamentele bazate pe radiofrecventa conturează, tonifică, netezesc şi “ridică” fără a leza ţesuturile. Terapia cu radiofrecventa este complet sigură, non-invazivă şi non-agresivă pentru organism. 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest