Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Medicina estetica la Keiko D’ORobanti

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

luni, 9 aprilie 2012

Medicina estetica la Keiko D’ORobanti

Dacă eşti genul care primăvara îţi faci reevaluare completă sau dacă vrei pur şi simplu să fii în formă maximă, serviciile de medicină estetică de la Keiko D’ORobanti te vor încânta cu siguranţă! Tratamentul ridurilor cu BOTOX sau fillere sau marirea buzelor le vei putea face la noi la cele mai bune preturi din oras.
Noile servicii de medicină estetică la Keiko D’ORobanti sunt:

Injecţii toxina botulinică – la preţ promoţional: în această primăvară doar 250 euro
Injectările se pot face în toate cele 3 zone (ochi, ridurile dintre sprâncene, ridurile de pe frunte) în limita unui flacon. BONUS: o impachetare şi o sedinta de radiofrecventa facial sau corporal, dupa cum preferi.

Spune DA unui chip fără riduri, acum e atât de simplu să scapi de ele!

Mărire buze cu acid hialuronic de la 120 eur - îţi doresti ca buzele tale să arate senzual dar în acelaşi timp să îşi păstreze un aspect cât mai natural ? Vino acum la Keiko pentru o mărire de buze cu acid hialuronic la cel mai mic preţ de pe piaţă! Poţi opta pentru o contur buze sau augmentare o buză la preţul promotional de doar 120 Eur sau pentru augmentarea ambelor buze (preţ 250 Eur) şi ai Bonus: o impachetare si o sedinta de radiofrecventa facial sau corporal

Umplere riduri cu acid hyaluronic – de la 290 eur - Keiko te vrea mereu tânără! Acum, la Keiko D’ORobanti poţi opta pentru un tratament de umplere de riduri cu acid hialuronic.

Tratamente pentru cearcane – de la 290 eur (in limita a 1 ml.) - Vrei să arati mereu fresh fara ca oboseala si stresul sa isi puna amprenta pe fata ta? Keiko iti sare in ajutor cu celebrul tratament pentru cearcane cu acid hialuronic. Procedura unui tratament pentru cearcane cu acid hialuronic este foarte simpla si nedureroasa la Keiko.

Tratamente de scleroterapie –  doar 240 eur – Scleroterapia trateaza venele varicoase, perfect pentru venele mici si mijlocii. Este un tratament simplu si eficient al vaselor de sange sparte, care dau acel aspect inestetic de “panză de paianjen”.
 Pachetul Keiko pentru scleroterapie este de 3 sedinte de injectare cu polidocanol- agent sclerozant, urmat de BONUS: o cura de finisare constand în 3 sedinte de mezoterapie virtuala si 1 sedinta de IPL tehnologie E-light pentru rezultate perfecte.

La Keiko D’ORobanti veti gasi cele mai mici preturi din oras pentru tratamente medico-estetice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest