Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Rejuvenarea facială – cel mai eficient tratament

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

luni, 23 aprilie 2012

Rejuvenarea facială – cel mai eficient tratament


Trecerea timpului se vede in primul rand pe chip. Dar cum stii cum sa alegi cele mai bune solutii pentru reintinerirea chipului tau? La Keiko SlimSpa avem solutia: terapia E-Light! Tratamentul cu E-Light reduce ridurile de expresie, uniformizeaza tenul, reduce porii si te intinereste. 

Cea mai noua si mai de succes terapie de reintinerire o reprezinta rejuvenarea faciala cu IPL - cu rezultate spectaculoase si rapide datorita E-light: o tehnologie de ultimă generatie ce combina cu succes IPL (Intense Pulsed Light) cu radiofrecventa bipolara, asigurand astfel rezultate fabuloase.
Lumina Intens Pulsata impreuna cu radiofrecventa bipolara genereaza caldura la nivelul dermului. Toata aceasta energie va fi absorbita de piele. Rezultatul este o penetrare mai profunda intr-un timp mai scurt, cu un coeficient marit de eficacitate a tratamentelor de epilare definitiva si rejuvenare faciala.
Motivul principal pentru care pielea capata acel aspect imbatranit este scaderea densitatii retelei de colagen. Efectul imediat este apariţia ridurilor. Pielea se subtiaza si isi pierde elasticitatea. Devine fragilă şi mată. Iar cel mai important factor care provoacă îmbătrânirea pielii si apariţia ridurilor este lumina solara. Tratamentul de rejuvenare faciala se realizeaza tot cu ajutorul luminii, insa cu lumina E-light = IPL + radiofrecventa bipolara. Toata aceasta energie va fi absorbita de piele. Caldura determina modificarea colagenului caci încalzeste fibrele de colagen si stimuleaza organismul sa produca o retea noua de fibre. In acelasi timp creste fluxul de sange si stimuleaza regenerarea celulara. Efectul este eliminarea ridurilor si o mai buna susţinere a vaselor de sange din piele, impiedicand dilatarea acestora.
Programul de rejuvenare faciala de la Keiko SlimSpa se poate aplica pe fata, gat, decolteu sau maini. Acestea sunt zonele unde semnele trecerii timpului se vad cel mai repede. Procedura este complet non-invaziva, iar tenul tau va arata de-a dreptul. Rezultatele sunt fabuloase!  Dupa aproximativ 4- 6 sedinte, se obtine o rejuvenare faciala de 2 pana la 5 ani. Tratamentul E-light de rejuvenare faciala se reia de regula la 2-3 saptamani, iar daca tenul este sensibil si deschis la culoare, chiar la 3 saptamani. In plus, fiind o procedura non-invaziva, nu necesita perioada de recuperare!
Efectul tratamentului de rejuvenare faciala E-light poate fi susţinut si prin asociere cu microdermabraziune, radiofrecvenţa, dermoporatie si endermologie faciala.
Terapia E-Light are si alte aplicabilitati in ce priveste problemele faciale. Tratarea acneei – de exemplu, sau a cuperozei unde E-Light reduce roseata tegumentara si dilatarea capilarelor progresiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest