Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Feel the Vibe - Colectia de vara ORLY 2012

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

marți, 24 aprilie 2012

Feel the Vibe - Colectia de vara ORLY 2012

Indrazneste sa fii fabuloasa in aceasta vara cu Orly 
Feel the Vibe - Colectia de vara ORLY 2012


Ţara de origine: Statele Unite ale Americii
Natural, fara DPB, toluen sau formaldehyda

In aceasta vara ORLY iti propune o colecţie lipsita de inhibitii. Plina de culoare si inspirata din culorile puternice ale verii, Feel The Vibe energizeaza spiritul, innobileaza si te aduce cu siguranta in prim-plan in orice ocazie. Lasa-ti unghiile sa se exprime in ton cu vara cu colectia Feel the Vibe. De-acum ai la dispozitie cele mai senzationale culori neon din aceasta vara. Garantat sa te faca remarcata pe plaja!
Alege intre tonuri aprinse de mandarin, albastru-azuriu fluorescent, galben neon(ideal pentru pielea bronzata),rozul cel mai roz si mai aprins sau elegantul negru cu note seducatoare. Toate nuantele sunt extrem de durabile si au o stralucire incredibila. 

Pentru o apariţie de senzatie a unghiilor tale, incearca aplicarea unui strat opalescent alb peste oricare din fluorescentele nuante ale colectiei si nimeni nu va putea ignora unghiile tale fabuloase.
 Cele 6 lacuri ale Colectiei Feel The Vibe includ:


Melt Your Popsicle: mandarin fluorescent
Day Glow: alb opalescent, ideal pentru layering
Skinny Dip: un puternic neon albastru
Glow Stick: galben neon
Beach Cruiser: roz aprins
After Party: negru elegant

Colectia Feel the Vibe este disponibila atat in varianta Mini -  de 5,4 ml, cat si in varianta de 18 ml. Ambele variante beneficiaza de multi-premiatul capac “Gripper Cap”.
Lacurile din colectia Feel the Vibe sunt disponibile în Romania din aprilie, in saloanele de specialitate.

Vezi si colectia de primavara Cool Romance adusa de Orly in Romania in luna aprilie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest