Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Secretul pentru aderenţa perfectă Gel FX? Primer Gel FX de la Orly

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

vineri, 6 aprilie 2012

Secretul pentru aderenţa perfectă Gel FX? Primer Gel FX de la Orly


Ţara de origine Orly : Statele Unite ale Americii
Natural, fără DPB, toluen sau formaldehydă
Infuzat cu vitamine pentru hrănirea unghiei

 Primer-ul Orly degresează şi pregăteşte unghiile pentru manichiura/pedichiura perfectă. Este un mediator foarte puternic ce pregăteşte unghiile pentru un maxim de aderenţă, dar şi pentru a prelungi viaţa gelului colorat aplicat. Practic funcţionează ca un adeziv lichid cu două feţe. PRIMER-ul Gel FX de la Orly este infuzat cu vitamine pentru a asigura protecţia şi hrănirea unghiei pe durata manichiurii / pedichiurii GelFX dar şi pentru un extra-luciu de invidiat al unghiei.

Mod de aplicare:

-  Pregătiţi unghiile degresând minuţios cu Degresantul Gel FX 3 – in – 1de la Orly
-  Aplicaţi un strat fin, subţire de Primer infuzat cu vitamine pe vârful unghiei şi lăsaţi câteva secunde să acţioneze.
-  Permiteţi uscarea înainte de a continua manichiura. Veţi observa cum vârfurile devin ultra-lucioase pe măsura ce Primer-ul se usucă. 

Important: mai puţin e mai bine! Aplicaţi delicat, doar pe vârfuri, într-un strat subţire.
-          Continuaţi aplicarea Gel FX cu BaseCoat GelFX şi apoi culoarea aleasă, urmaţi cu TopCoat GelFX şi câteva picături de Ulei Cuticule Gel FX îmbogăţit cu vitamine. 

DISTRIBUITOR EXCLUSIV: ROWE Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest