Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: 5-Factor: dieta de 5 stele a vedetelor de la Hollywood

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

joi, 3 septembrie 2009

5-Factor: dieta de 5 stele a vedetelor de la Hollywood


De multe ori privim cu invidie si nedumemerire la silueta vedetelor, la formele lor sculpturale si ne intrebam cum reusesc intr-o viata atat de agitata sa arate asa de bine. Totul a pornit acum ceva ani de la antrenorul personal al vedetelor, Harley Pasternak, acesta fiind si nutritionist. El a primit propunerea de a gasi un regim sanatos care sa fie particularizat vietii agitate a vedetelor si totodata sa aiba rezultate stralucite, acesta primind propunerea mai mult ca pe o provocare. Asa a luat nastere dieta 5-Factor, cel mai indragit regim de la Hollywood.

5 – Factor, dieta-minune a vedetelor

De ce “5”?

Pentru ca aceasta dieta contine 5 mese pe zi, felurile de mancare trebuie sa contina maxim 5 ingrediente, 5x5 minute de exercitii zilnice, ai voie 5 zile (de preferabil una pe saptamana) in care poti manca ce doresti si intregul regim dureaza 5 saptamani.

Regimul 5-Factor include cat mai multe mancaruri naturale, cat mai putin preparate industrial, nemodificate genetic, sunt excluse TOATE produsele fast-food, indulcirea se face numai cu miere sau zahar brun. Alimentatia este bogata in proteine si fibre si saraca in dulciuri si grasimi.
In cadrul regimului 5-Factor trebuie sa variati felurile de mancare astfel incat la o masa (de exemplu mic dejun sau masa de pranz ori cina) sa nu se repete felurile de mancare in doua zile consecutive.

Micul dejun

Dimineata aveti voie sa consumati: o felie de tarta cu mere sau fructe acre, un ou fiert, un mar, cereale integrale neindulcite un castron mic cu lapte sau iaurt degresat, branza slaba.

O gustare

Pana la masa de pranz, daca simtiti neaparat nevoia, puteti lua o gustare reprezentata de un mar sau un fruct acru ori doua felii de branza de vaci degresata.

Masa de pranz

Puteti alege sau combina urmatoarele alimente: piept de pui la gratar care sa nu depaseasca dimensiunile palmei, un iaurt degresat, nu mai mult de o felie de paine integrala, garnitura de legume fierte cu condimente naturale din plante uscate, salata de legume cu sau fara ton, un bol de supa numai de legume sau cu cateva bucati de carne de pui ori perisoare din pui fara orez. Nu aveti voie cartofi, orez sau fainoase.

Masa de dupa-amiaza

O felie de tarta cu fructe acre, un fruct acru, doua felii de branza degresata, o salata mica numai din legume cu ulei de masline. Nu aveti voie fructe uscate sau prajituri cu crema ori frisca.

Cina

Peste cu lamaie la cuptor sau gratar, dimensinea portiei de carne sa nu depaseasca jumatate de palma, piept de pui la gratar, ciuperci la gratar, garnitura de legume nu mai mult de trei linguri cu varf, supa de legume.

Nu aveti voie decat carne de pui sau de peste; vita, porcul sau alte carnuri sunt excluse. Unii nutritionisti mai recomanda si carnea de curcan, insa nu mancati mai des de o data pe saptamana. In ultima zi a saptamanii (sau o alta zi la alegere, dar de obicei este de preferat in week-end) puteti manca orice aliment, dar sa nu depasiti ratia (dimensiunile portiilor trebuie sa fie astfel: daua felii de paine la mic dejun si una la pranz maxim, nu mai mult de o farfurie de mancare la masa, nu mai mult de o palma de friptura la o masa, nu mai mult de un bol de supa).

25 de minute de exercitii

Se incepe cu un program cardio, 3 minute de mers rapid pe banda, viteza 6-7 km/h, apoi 10 minute de alergat, viteza minim 8km/h. Inca 5 minute de exercitii pentru brate si trunchi, apoi exercitii pentru piciare, 20 de abdomene si la final in timpul care v-a mai ramas mers rapid pe banda.

Sursa: Healthy.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest