Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: De ce vrem sa slabim?

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

joi, 3 septembrie 2009

De ce vrem sa slabim?

Ma gandeam astazi la verbul "a slabi". Mi-am dat seama ca este folosit de 80% din populatie. Vorbeam acum cateva zile cu o prietena care spunea ca uitatul la tv tampeste si mi-a dat exemplu urmator: "Daca te uiti o zi intreaga pe Mtv iti vei dori sa arati ca Nicole Scherzinger."

Ma intreb, oare de ce am devenit atat de obsedati de slabire? Oare societatea in care traim nu mai accepta forme feminine sau oameni mai plinuti?

Multe femei citesc prin ziare, reviste, tot felul de stiri despre Nicoleta Luciu ce a slabit 30 kg intr-o luna jumate, Angelina Jolie ce a slabit 10 kg in 21 zile cu o dieta formata doar din lichide, exemplele pot continua la infinit. Dar oare ne-am pus vreodata problema ca toate aceste vedete iau bani pe look-ul lor, pe felul in care arata? Cred ca nu! Si atunci mi se pare normal ca ocupatia "Madonnei" sa fie fitness-ul timp de 4 ore pe zi si alte 4 antrenamente si repetitii pt concerte. Dar noi care stam 8-10 ore la birou, nu avem aceste 4 ore sa ne ocupam de corpul nostru, sau si mai mult, nu ne permitem un nutritionist personal care sa ne cumpere/gateasca mancaruri sarace in calorii si sanatoase in acelasi timp.

Cred ca cel mai bine ar fi sa ne fie lucrurile astea foarte clare si atunci abia sa ne alegem o dieta si un ideal unde vrem sa ajungem vis-a-vis de slabire, de corpul nostru.

Si mai bine ar fi sa vrem sa slabim in primul rand pentru a ne placea ce vedem atunci cand suntem dezbracate in fata oglinzii, nu pentru ca asa e ala sau doar asa ma va iubi sotul/prietenul, sau pentru ca la televizor vedem numai femei slabe.

Asa ca , sa incepem sa mancam sanatos, ultima masa nu mai tarziu de ora 18.00 si sa facem miscare. Iar daca nu avem timp de sala si jogging, sa ne facem un abonament la un salon de remodelare corporala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest