Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Ultralipo – liposuctie virtuala prin cavitatie

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

miercuri, 23 septembrie 2009

Ultralipo – liposuctie virtuala prin cavitatie


Celulită. Aripioare. Burtică. Ultralipo îţi oferă soluţia perfectă pentru tot ce este “în plus”. Întotdeauna ne vom dori recorduri în materie de slabire şi soluţii care oferă silueta perfectă peste noapte. Iar Ultralipo nu este departe de astfel de performante. Cavitatia are efect similar unei liposucţii: reduce pentru totdeauna grăsimea localizată. Poţi reduce în medie 4 centimetri în prima şedinţă de tratament dar s-au înregistrat şi rezultate spectaculoase ca 6, 9 şi chiar 12 centimetri pierduţi la o singură şedinţă.

La doar 8 luni de la lansarea în România, Ultralipo System a devenit aparatul de slabire preferat al româncelor, dintr-un motiv extrem de simplu: acum cavitatia te ajuta să slăbeşti repede, fără să te înfometezi, fără să mai apelezi la liposuctii sau la injecţii.
În plus, îl poţi găsi în nu mai puţin de 30 de saloane, centre de estetică şi institute de slabire din România.
Ultralipo acţionează asupra celulelor adipoase pe care, sub presiunea undelor cavitaţionale, le distruge definitiv, urmând ca grăsimile astfel fluidizate să fie eliminate cu ajutorul drenajului limfatic.
Ultralipo, slabire peste noapte prin cavitatie
Întotdeauna ne vom dori recorduri în materie de slabire şi soluţii care te aduc la silueta perfectă peste noapte. Tocmai de aceea am decis să căutăm recordurile de slabire obţinute în saloanele care folosesc Ultralipo. Iată care au fost cele mai spectaculoase rezultate obţinute în urma UNEI SINGURE şedinţe de cavitatie:
~ 6 centimetri pierduţi la o singură şedinţă de o clienta a salonului MyClub din Bucureşti
~ 9 centimetri pierduţi la o singură şedinţă de o clienta a salonului Keiko SlimSpa din Bucureşti
~ 12 centimetri pierduţi la o singură sedinţă de o clienta a salonului Coquette din Târgu Mureş
La doar câteva săptămâni de la lansarea Ultralipo în România, pe site-ul dedicat Ultralipo au sosit sute de mailuri lunar, dovedind încă o dată că româncele sunt interesate de corpul lor şi îşi doresc soluţii de slabire sigure, fără riscuri sau dureri şi cu efectul unei liposuctii virtuale.
Ba mai mult, din saloanele din ţară unde există Ultralipo ni se spune că interesul pentru cavitatie este atât de mare şi dorinţa de a obţine rezultate atât de arzătoare încât oamenii merg câteva sute de kilometri săptămânal doar pentru a face o şedinţă de Ultralipo dacă în oraşul lor nici un salon nu are Ultralipo.
Nu te-ai convins încă? Iată câteva atuuri ale Ultralipo faţă de alte tratamente de slabire:
Slăbeşti fix de acolo de unde ai nevoie şi de unde doreşti;
Dacă ai surplus de grăsime şi respecţi instructiunile, atunci cu siguranţă vei avea rezultate;
Nu doare chiar deloc, ba este chiar relaxant;
Nu trebuie să te înfometezi sau să ţii diete drastice;
Nu trebuie să stai zi de zi în salon. O dată pe săptămână este suficient;
Adipocitele sunt distruse DEFINITIV.
Ultralipo este vedeta aparatelor de cavitatie din sfera estetica, surclasand ca vanzari alte aparate de acest gen, cum ar fi : Ultrashape, Iskra Shape, Eximia, etc.
ULTRALIPO este distribuit in Romania de ROWE - lider pe piata distributiei de aparatura profesionala pentru saloane de infrumusetare si centre de slabire si remodelare corporala.
sursa: www.e-slabire.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest