Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Slabeste centrat: in zona feselor si a coapselor

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

miercuri, 2 septembrie 2009

Slabeste centrat: in zona feselor si a coapselor

Stiai ca poti slabi doar in zona coapselor sau a abdomenului, fara sa misti un gram de pe sani?

Lupta pe toate cele 3 fronturi (dieta, sport, medicina) cu ajutorul sfaturilor noastre!

Fese-coapse: o silueta predispusa la celulita

Femeile care au coapsele si fesele bombate si talia micuta au ceea ce se numeste o „silueta ginoida”. Ei i se poate alatura un piept generos (de tip Scarlett Johansson) sau un piept mai drept, rezultand fizicul tip para, caracteristic lui Jennifer Lopez. Aceste rotunjimi sunt in general asociate cu celulita si pielea ca o coaja de portocala. Daca te incadrezi in acest tipar si ai tinut vreodata dieta, ai observat probabil ca slabesti mai mult sus, si nu in zona coapselor. Acest lucru are o explicatie stiintifica: rotunjimile tale au cauza hormonala, si sunt greu de eliminat. Pentru a slabi jos, trebuie in primul rand sa mizezi pe sport, pe exercitii care solicita foarte tare picioarele. Din punct de vedere dietetic, alimentatia sanatoasa va fi cel mai bun aliat al tau.

Dieta

Pentru o silueta armonioasa, trebuie sa respecti 4 mari principii:
Evita zaharul: acesta se depune direct in partea de jos a corpului si pe abdomen.
Redu grasimile rele, care au acelasi efect ca si dulciurile.
Privilegiaza o alimentatie bogata in proteine, care va favoriza pierderea grasimilor si castigarea masei musculare.
Redu sarea: aceasta provoaca retentie de apa, si duce la umflarea inestetica a corpului.

Ajutor medical

Poti opta pentru liposuctie virtuala cu Ultralipo, insa exista si alta tehnica, care nu provoaca atata frica, endermologia, numita si Dermocell. Este vorba despre un aparat care maseaza si elimina celulita.

Sport

Dupa cum am spus, sportul este cel mai indicat in cazul conformatiei ginoide. Sunt recomandate sporturi precum: cardio training, aquagym, Pilates. Acasa, stai cu coatele si cu genunchii pe sol, si ridica picioarele in unghi drept, spre tavan. Foloseste scarile in locul ascensorului si urca pe munte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest