Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Tratamentul de Dermoporatie: fara riduri, celulita sau vergeturi

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

miercuri, 23 septembrie 2009

Tratamentul de Dermoporatie: fara riduri, celulita sau vergeturi

Ţi-ar plăcea să ai o piele frumoasă, fără riduri, luminoasă, radiantă, fara semnele oboselii si a stresului din ultimele saptamani, nu-i aşa? Vrei ca pielea trupului tau sa fie ca de bebelus, fara vergeturi, celulita sau pete? Acum este foarte simplu!

Keiko Slim Spa îţi recomandă tratamentul de Dermoporatie:cea mai avansată formă a mezoterapiei virtuale, înlocuind injectarea, dar menţinând obţinerea aceloraşi rezultate spectaculoase!
Ştiai că din ingredientele unei creme doar 5% ajung efectiv în profunzime? Foarte puţin,nu-i aşa?

Tratamentul de Dermoporatie însă face ca printr-o singură şedinţă/aplicare aceste creme să pătrundă în proporţie de 95% în pielea noastră. Unele ingrediente active din creme pătrund în straturile profunde ale pielii, reuşind să vindece din interior cauza vizibilă la exterior (de ex: diminuarea elastinei şi a colagenului care provoacă apariţia de riduri, lăsarea pielii, pierderea luminozităţii).
Spunem că este o metodă avansată de mezoterapie virtuală pentru că practic vorbim de o procedură care, în mod nomal, ar fi posibilă doar cu ajutorul injecţiilor. Însă în cazul Dermoporaţiei, nu sunt necesare injecţiile, nu există efecte adverse, durere sau riscuri. Nu rişti nimic în numele frumuseţii!

Tratamentul de Dermoporatie (mezoterapie virtuala) te scapa de riduri, celulita si vergeturi

Însăşi diversitatea aplicatiilor Dermoporatiei este uimitoare. Deoarece tratamentul în sine constă în introducerea în profunzime a unor ingrediente active, acest lucru poate fi folosit în diverse moduri:

-putem introduce colagen în buze (evident, efectul se obtine treptat dar... fără durere)
-acid hialuronic în faţă (sau oriunde e nevoie)
-produse pentru tratarea diverselor forme de acnee
-tratamente pentru capilare sparte, cuperoză
-tratamente pentru riduri

Tratamentul de Dermoporatie are rezultate excepţionale şi în terapiile corporale pentru slabire si celulita , folosind ingrediente active cum ar fi:

-elastină pentru vergeturi
-tratamente anticelulitice acolo unde e nevoie (e singura metoda nechirurgicală care poate trata celulita chiar în stadiul 4)
-tratamente pentru capilare sparte

Tratamentul de Dermoporatie sau mezoterapie virtuala cu ingrediente active este oferit de Keiko Slim Spa la preţul de 180 lei. O şedinţă durează 15 minute şi are rezultate vizibile instant. Recomandăm îmbinarea cu o şedinţă de microdermabraziune cu particule de diamante pentru a obţine un maxim de efect.

Aceasta terapie o puteti efectua in cadrul centrului de slabire si remodelare corporala Keiko Slim Spa, un centru dotat exclusiv cu echipamente marca ROWE.
ROWE este lider pe piata de distributie a aparatelor profesionale pentru saloane de infrumusetare, de intretinere corporala si slabire, furnizand echipamente de cavitatie, electrostimulare, vacuum, tunel cu infrarosii, ultrasunete, termocuverta, aparate pentru tratamente anticelulitice, etc.
http://www.rowe.ro/

sursa:www.e-slabire.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest