Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Cel mai performant aparat de electrostimulare

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

vineri, 20 noiembrie 2009

Cel mai performant aparat de electrostimulare

Cel mai performant electrostimulator de pe piata aparatelor profesionale de slabire si remodelare corporala are acum un pret special. Intreaba consilierul tau ROWE de oferta speciala si pregateste-te sa faci fata fluxului crescut de clienti.

Proffesional 24 Pads de la ROWE este cel mai popular aparat de electrostimulare din Romania si il gasiti in peste 80% din saloanele de slabire existente, pentru ca este aparatul cu cele mai rapide si mai spectaculoase rezultate.

Dotat cu un curent special de tip SlimWave, actioneaza atat izotonic cat si izometric, avand astfel efect atat asupra diminuarii stratului adipos cat si asupra tonifierii musculatuirii. Are 9 programe presetate (abdomen, coapse si fund, lifting facial, drenaj limfatic, sani, program de slabire ultra-rapida, etc) si poate fi achizitionat si in varianta COMBO, avand in plus 3 benzi termice localizate care accelereaza procesul de slabire.

Este cel mai accesibil aparat de electrostimulare care ofera rezultate cu adevarat performante, acesta fiind si motivul pentru care reprezinta alegerea celor mai multe centre de slabire si remodelare corporala din Romania.

O data cu achizitionarea acestui echipament de slabire veti primi si o sedinta de instruire pentru personalul dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest