Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Dieta bazata pe calorii negative

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

joi, 19 noiembrie 2009

Dieta bazata pe calorii negative

Lista calorii negative si dieta asociata. Dieta pe baza de lista de calorii negative are la baza premisa ca alimentele incluse pe lista de calorii negative nu ingrasa si au efecte inverse in corp si ne ajuta sa slabim. Dieta este controversata deoarece nu are la baza o teorie stiintifica solida. Nici un aliment nu are de fapt “calorii negative”. Cu toate acestea, sustinatorii dietei caloriilor negative spun ca exista alimente care nu ingrasa pentru ca nu au calorii si ca acesta este un mod sigur de a pierde in greutate.

Cum actioneaza dieta bazata pe calorii negative?

Teoria din spatele dietei bazate pe calorii negative este extrem de atragatoare. Aceasta functioneaza pe ideea ca organismul trebuie sa arda energie/calorii in scopul de a digera anumite alimente. Ca urmare, atunci cand vom manca anumite alimente organismul nostru va intra de fapt intr-un proces de ardere a grasimii. Sustinatorii curei de slabire de ardere a caloriilor spun ca ingerand anumite alimente se determina o crestere a proceselor metabolice fapt care poate conduce la pierderea in greutate.

Dieta caloriilor negative are la baza conceptul ca anumite alimente contin un surplus de vitamine şi minerale care pot accelera productia unor enzime în cantităţi suficiente asa incat sa se arda nu numai caloriile mancarii respective, dar posibil si alte calorii suplimentare, prezente în sistemul de digestie. Spre exemplu, daca mananci un mar care conţine 50 de calorii, organismul consuma mai mult decât atât pentru procesarea acestuia.

Ce alimente au calorii negative (lista alimente care nu ingrasa):

Lista caloriilor negative: FRUCTE care nu ingrasa:
Pepene galben
Ananas
Struguri
Papaya
Mere
papaya
portocale
grapefruit
căpşune
zmeură

Lista caloriilor negative: LEGUME care nu ingrasa:

broccoli
varza (verde)
conopida
sparanghel
ardei
castraveti
morcovi
andive
usturoi
ceapă
spanac
zucchini
salata verde

CONDIMENTELE nu ingrasa

Cu aceasta cura de slabire bazata pe alimente care nu ingrasa precum cele din lista de mai sus slabim repede si cat de cat sanatos in sensul ca asiguram totusi organismului vitamine, minerale si fibre. Dieta bazata pe lista alimentelor cu calorii negative este si o modalitate de a elimina toxinele din organism. Cu toate acestea nu apelati des la aceasta cura de slabire bazata pe calorii negative. Cel mult o zi pe saptamana si nu foarte multe saptamani la rand.

Sursa:prodieta.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest