Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Christmas Chocolate de la Keiko-fii regina bronzului!

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

miercuri, 4 noiembrie 2009

Christmas Chocolate de la Keiko-fii regina bronzului!


Daca iti doresti ca sezonul petrecerilor sa te prinda cu un bronz exotic, hidratat si santos, atunci cu siguranta vei fi incantata de promotia speciala de sfarsit de an de la Keiko !

Christmas Chocolate e un pachet care contine 4 sedinte de bronzare organica la un pret special: doar 195 lei (in loc de 240 lei), pe care le poti folosi atat inainte de Craciun cat si inainte de Revelion. Sau le poti imparti cu o prietena, ca sa fie mai distractiv. In plus, primesti si un BONUS …festiv: o sedinta de impachetare cu ciocolata !


Keiko SlimSPA este cel mai complex centru de slabire si infrumusetare din Bucuresti, cu echipamente de top marca ROWE si performante care au castigat increderea celor care ne-au calcat pragul !
La Keiko sfarsitul de an e plin de multe de surprize spumoase: Beauty Holiday – doua zile (30.11 & 1.12) de discounturi de pana la 80%, Chocolate Christmas – un pachet de 4 sedinte de bronzare organica la un prêt special (195 lei ) si cu un bonus si mai special: o impachetare cu ciocolata, Party Queen – un program scurt de tonifiere si reducere in centimetri la doar 195 lei si multe altele !
Va asteptam cu drag sa veniti si sa profitati de "cadourile" Keiko!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest