Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Gift Card “Sampagne & Chocolate” de la Keiko

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

miercuri, 11 noiembrie 2009

Gift Card “Sampagne & Chocolate” de la Keiko

Daca te-ai plictisit de clasicele cadouri si in acest an iti doresti sa oferi ceva special, Keiko iti propune un cadou … spumos: un gift card festiv care va fi apreciat la maxim !

Suna delicios dar cadoul nu are decat efecte benefice asupra siluetei si asupra starii tale de bine: ritualul incepe cu un welcome touch - etapa in care talpile iti vor fi masate usor cu manusi din prosop fierbinti, apoi pielea iti va fi curatata cu un scrub delicat care va fi aplicat cu miscari relaxante de masaj. Rasfatul continua cu masaj cu jad si boccelute calde din ierburi aromate, pentru ca in final sa fii imbracata in ciocolata hidratanta si invaluitoare pentru o relaxare totala. Evident, norocoasa ta prietena va avea parte in tot acest timp de o cupa de sampanie care sa o faca sa se simta cu adevarat festiv ! Pret ritual : 190 lei

Gift cardul Sampagne & Chocolat este disponibil in saloanele de slabire si remodelare corporala, Keiko Slim Spa.

Keiko este un salon de remodelare corporala in Bucuresti care urmareste scaderea dramatica in greutate, utilizand metode si aparate profesioniste, exclusiviste, avand in acelasi timp grija de trup si de suflet. Beneficiati de ultimele inovatii in materie de slabire rapida, remodelare corporala, definire musculara, tratarea celulitei si a vergeturilor, lifting facial nechirurgical, marire si ridicare sani, impachetari anticelulitice si multe altele.

Rowe - Lider in distributie aparatura pentru tratamente corporale - distribuie ultimele inovaţii in materie de slabire, , remodelare corporala, tratarea celulitei şi vergeturilor: aparate de ultrasunete, electrostimulare, tunele/capsule SPA cu saună umedă/uscată, cromoterapie, aromoterapie, tunel cu infraroşii, hidroterapie, laser soft, tunel electromagnetic, presoterapie, terapia vacuum, DermoCell, cavitatie, UltraLipo, platforma infrarosu, capsule Spa, dusuri Vichy, paturi estetice, hidromasaj, reflexoterapie, masaj anticelulitic, aparat de vibromasaj, terapie LED, fototerapie, microdermabraziune, mezoterapie virtuala, dermoporatie, kituri diagnosticare celulită, termocuverte. GRATUIT consultanţă, asistenţă lansare şi derulare afacere, soluţii financiare, instruire personal!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest