Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Dermoporatia, aplicarea cremelor in profunzime

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

miercuri, 20 ianuarie 2010

Dermoporatia, aplicarea cremelor in profunzime

Un nou procedeu lansat de industria cosmetica în vederea înfrumusetarii si întineririi, fara ace si fara durere, este dermoporatia.
Tehnica în discutie îmbina doua terapii arhicunoscute si anume:
-electroporatia (prin care porii sunt dilatati de 400 de ori, deschizând epiderma, pentru a primi substantele de care are nevoie) si

-electroforeza (prin care ingredientele necesare sunt introduse în profunzimea pielii).

Este ca si cum am aplica o crema direct în interiorul pielii, pentru a-i reda acele ingrediente de care are nevoie pentru a fi ferma si catifelata (aplicând în mod obisnuit o crema, doar 5% din continutul ei ajunge unde trebuie).

Prin dermoporatie putem include colagen în buze si nu numai, acid hialuronic pentru a umple ridurilor, creme care combat celulita, tratamente împotriva vergeturilor, aminexil împotriva calvitiei, produse antiacneice, tratament pentru capilarele sparte, ingrediente antirid sau care sterg petele pigmentare, etc exact acolo unde trebuie fara a folosi ace sau alte instrumente invazive.Este anulata durerea, sunt eliminate efectele adverse (alergii, umflaturi, deformari), pretul tratamentului este mai redus (180ron), nu mai este necesara prezenta medicului, este largita aria de cabinete ce pot oferi astfel de servicii de întinerire si înfrumusetare. Totul este gândit pentru ca tot mai multe femei sa poata beneficia de tratamente de calitate.

Dermoporatia este o interventie revolutionara menita sa ne fereasca de frustrarile generate de cantitatea de bani aruncata pe produse al caror efect nu reusim sa-l vedem niciodata. Prin noul procedeu, calitatile indicate pe etichete vor fi vizibile în doar câteva sedinte la cosmetica iar noi vom arata mereu fresh, fara durere si fara daune majore, la nivelul bugetului personal.

sursa:egirl.ro

Un comentariu:

  1. Cand am auzit ca este de fapt o varianta a mezoterapie (terapia unde se folosesc ace - brrrrrrr) dar care nu implica durere si nici...injectii, am raspuns invitatiei unei prietene care e mare consumatoare de noutati :). Mi-a placut la nebunie mai ales ca dupa o sedinta anti-rid....am intinerit. Ochii mei radeau....pur si simplu. Incercati macar o data...veti deveni dependente si veti renunta la gandul :"Hmmm ce nevoie as avea si eu de botox dar..." Maria, Bucuresti

    RăspundețiȘtergere

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest