Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Dieta pentru abdomen

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

luni, 25 ianuarie 2010

Dieta pentru abdomen

Dieta pentru abdomen a fost creata de David Ziczenko – editorul revistei de fitness “Men’s Health”. Cartea are ca public tinta barbatii, dar principiile de baza pot fi aplicate pe oricine.

Pentru multi ani marea majoritate a atletilor, modelelor si culturistilor au aplicat aceleasi principii fundamentale in dieta lor; principii cum ar fi mancatul la intervale scurte de timp (de 5-6 ori pe zi), cresterea masei musculare, mancatul de proteine slabe si dorinta de a consuma carbohidrati nerafinati. Din nefericire multe persoane care tin o cura de slabire nu tin cont de aceste metode, crezand ca poti scadea in greutate doar prin restrictii alimentare.

Informatii utile

Vei gasi sfaturi bune si aplicabile in legatura cu slabitul in cartea “Dieta pentru abdomen”, daca vei citi printre randuri vorbaria tipica marketingului actual. Principiile nu sunt noi, doar sunt “impachetate” pentru o piata diferita.

Cu toate ca aceasta carte se numeste “Dieta pentru abdomen” – a avea muschi abdominali inseamna un volum redus de grasimi in alimentatie mai degraba decat o dieta magica, exercitii fizice speciale sau utilizarea unui anumit tip de aparat. A avea muschi abdominali bine definiti e greu si provocator – dar cartea se vinde si multi barbati cred ca muschii vizibili sunt elementul cel mai important pentru un corp frumos.

Cele 12 alimente forta

Dieta pentru abdomen contine un plan alimentar pentru 7 zile, alcatuit din 12 alimente putere, impreuna cu niste retete. O masa pe saptamana este creata in asa fel incat poti manca ce vrei tu. Cartea recomanda evitarea carnii grase, carbohidratilor procesati/rafinati si mancarurilor bogate in zahar. Iata cele 12 alimente forta:

1. Migdale si alte tipuri de alune mancate cu tot cu coaja.
2. Fasole si alte legume.
3. Spanac si alte legume verzi.
4. Lactate: lapte, iaurt, branza, branza dulce, toate degresate.
5. Ovaz, neindulcit si fara adaosuri de arome.
6. Oua.
7. Curcan si alte carnuri slabe. Carne slaba de vaca, pui, peste.
8. Unt de arahide, natural, fara zahar.
9. Ulei de masline.
10. Paine integrala si cereale integrale.
11. Suplimente proteice pe baza de zer.
12. Afine.

Daca te intrebi de ce migdale (almonds), spanac (spinach), afine (raspberries) si curcan (turkey) – nu-i nimic stiintific – formeaza doar acronimiul adsdietpower!

Exercitii cardio si greutatea

Un element fundamental in dieta este intensitatea si durata antrenamentului. Se bazeaza pe ideea ca dezvoltarea masei musculare duce la un metabolism mai bun care va arde grasimea mai eficient.

Vrei sa ai un abdomen plat?

Iata care este parerea autorului despre slabitul intr-o anumita zona a corpului:“…nu poti reduce dimensiunea unei anumite zone fara a afecta alte zone. Acesta este un mit. Dar daca oamenii scad in greutate – in special daca practica si exercitii fizice moderate – vor pierde si din grasime si vor observa si o reducere a dimensiunii taliei (pentru ca acolo e zona unde se depoziteaza cea mai mare cantitate de grasime)…”

Din nefericire aceasta afirmatie nu e chiar adevarata. Femeile in mod special depoziteaza cea mai mare parte din grasime in zona soldurilor si coapselor. De asemenea, grasime din jurul taliei poate fi foarte bine ultima zona de unde va disparea grasimea in cazul unei cure de slabire. Totusi cartea este adresata barbatilor, ceea ce ar putea explica parerea autorului.

Concluzie

Cura pentru abdomen se pretinde a fi ceva nou. Totusi e doar un ghid pentru dezvoltarea masei musculare, pentru abordarea unei diete sanatoase si pentru practicarea de exercitii fizice. Ofera sfaturi nutritionale pertinente si daca recomandarile ar fi urmate intocmai, rezultatul va fi scaderea in greutate si o conditie fizica mai buna.

Sursa:diete-slabire.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest