Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Piele de bebelus la Keiko SlimSpa cu aparatul de epilare definitiva cu laser IPL

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

vineri, 22 ianuarie 2010

Piele de bebelus la Keiko SlimSpa cu aparatul de epilare definitiva cu laser IPL

Uita de programarea la cosmetica, de epilator, de aparatul de ras. Uita de durerea pe care ti-o provoaca epilarea cu ceara sau aparatul de epilat.

Epileaza-te definitiv - un serviciu disponibil acum la Keiko SlimSpa cu ajutorul unui laser IPL. In luna ianuarie cumpara sedinte de epilare definitiva la jumatate de pret. Mai exact, cu fiecare pachet de epilare definitiva primesti cadou vouchere in valoare de jumatate din suma pachetului initial. Vouchere pe care le poti folosi tot in slujba frumusetii: poti opta pentru tratamente faciale, SPA, de slabire sau infrumusetare. Ai o prietena care stii ca si-ar dori un astfel de cadou? Atunci ii poti oferi ei voucherul.
Scapa de stresul epilatului. Laserul IPL te va ajuta sa scapi de problemele epilarii acasa sau banii aruncati saptamanal la cosmetica. Vino la Keiko SlimSpa! Pe bulevardul Magheru, numarul 29 sau pe strada Constantin Daniel, numarul 3. Pentru programari: 021/316.55.97 sau 311.04.48.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest