Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Remodeleaza-te cu radiofrecventa

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

vineri, 22 ianuarie 2010

Remodeleaza-te cu radiofrecventa

Corpul nu asculta intotdeauna de dorintele nostre. Asa ca, desi facem eforturi avem nevoie si de mici retusuri. Acum imperfectiunile pot fi corectate cu ajutorul aparitiei unui aparat pentru slabit, a unei solutii care nu poarta numele de bisturiu, ci de radiofrecventa.

Aceasta inlocuieste cu succes clasica lipoaspiratie. Actiunea ei se concentreaza asupra grasimii localizate. Pacostea de care nu scapam nici cu diete, nici cu exercitii fizice.

Cum functioneaza? Undele de radiofrecventa cresc temperatura atat la suprafata pielii, cat si in interior, patrunzand exact in tesuturile care au nevoie de remodelare. Astfel grasimea este topita. Ulterior este preluata de drenajul limfatic si eliminata pe cale naturala. Apoi radiofrecventa reconstruieste reteaua de colagen. Acea proteina responsabila de pielea ferma si aspectul tonifiat. Continui sa te remodelezi si dupa ce se termina sedinta, caci actiunea continua cateva ore dupa tratament.

Pret sedinta: corporal 200 RON . Incearca noua metoda de remodelare corporala cu aparatul pentru slabit prin radiofrecventa la Keiko. Pe bulevardul Magheru, numarul 29 sau pe strada Constantin Daniel, numarul 3.

Sursa: www.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest