Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Spune NU solarului, Spune DA Bronzarii organice

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

miercuri, 6 ianuarie 2010

Spune NU solarului, Spune DA Bronzarii organice

Auzim din ce in ce mai des despre cat de nocive sunt solariile pentru pielea noastra, din ce in ce mai multe persoane se imbolnavesc de boli de piele, si asta pentru ca vor sa aiba o piele bronzata tot timpul anului, fie ca e zapada pe jos sau soare arzator de vara.

Au inceput si cateva campanii impotriva solarului si pro bronzarii organice.

Bronzarea organica este varianta sanatoasa a solarului.

De ce sanatoasa? -deoarece este pe baza de spray-ere a unei substante 100% naturala, este singurul bronz cu efect anti-ageing, sau mai bine zis, ce nu imbatraneste pielea si o pastreaza tanara si sanatoasa.

De ce organica? -deoarece solutia contine nu numai substante ce nu ataca pielea, cat si substante hidratante pentru piele si vitamine, ce ajuta pielea sa ramana tanara, sanatoasa si frumoasa nu doar la suprafata.

Cum functioneaza? Este un bronz perfect ce se obtine in numai 3 pasi:

1.EXFOLIEREA. Terapeutul va folosi un exfoliant pentru a obtine o piele curata si uniforma. Exfolierea prelungeste viata bronzului. Nu aplicati pe corp crema, parfum, deodorant sau make-up inainte de sedinta de bronzare.

2. PULVERIZAREA. Terapeutul va pulveriza lotiunea de bronzare pe intreg corpul cu ajutorul unui pistol special. Solutia organica de bronzare pe baza de DHA va adera la piele instantaneu. Efectul total al bronzarii il veti vedea dupa 8 ore de la pulverizare.

3. FINALIZAREA. Dupa aplicarea lotiunii, terapeutul va folosi pistolul special pentru a usca lotiunea. Astfel incat la incheierea sedintei de bronzare, va veti putea imbraca linistita, caci solutia va fi complet uscata si nu va pata hainele.

Sedinta de bronzare dureaza nu mai mult de 5 minute, in urma careia vei obtine un bronz ciocolatiu ce dureaza pana la 8-9 zile.

Unde poti face sedinte de bronzare organica? Aproape in toata tara, deoarece foarte multe saloane au renuntat la solarii deoarece isi pierdusera clientii, dar acestia au revenit in salon odata cu bronzarea organica.

Daca inca nu te-ai convins, citeste mai multe detalii si sigur vei gasi toate raspunsurile la intrebarile tale pe site-ul destinat strict Bronzarii organice!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest