Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Detoxifierea este vitala intr-o cura de slabire

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

marți, 4 august 2009

Detoxifierea este vitala intr-o cura de slabire

DETOXIFIEREA – proces esential pentru un corp sanatos


Curatarea toxinelor din organism este la fel de importanta ca aerul pe care il respiram. Vrem sa slabim si sa aratam bine dar nu ne gandim si la toxinele pe care le avem in corp. Putina lume stie cat de vitala este detoxifierea intr-o cura de slabire. Cand tii o dieta, mergi si fa cateva sedinte de detoxifiere.

Picioarele – tocmai ele care ne suporta greutatea corpului zi de zi, o viata intreaga, detin secretul. La nivelul talpilor picioarelor se incheie drumul canalelor de comunicare ale organelor interne. DetoxSpa urmareste aceste canalele si le accelereaza activitatea. Fluxul de ioni generat de DetoxSpa rezoneaza cu organele corpului si atrage particulele de toxine, metale grele si impuritati, pana la nivelul talpilor pentru a le elimina pe aceste cai. Detoxifierea este intensiva si dureaza doar 30 minute. Rezultatele sunt vizibile (apa isi schimba culoarea spre galben, verde, maro si chiar negru) din primele minute, relevand gradul de toxicitate din organism. Colorarea apei in verde/galben este o dovada a detoxifierii rinichilor si tractului urinar in timp ce culorile maro si negru identifica o detoxifiere a ficatului si vezicii biliare. Fulgii de culoare neagra sunt metalele grele-nocive eliminate, iar rosu indica toxine purtate in circuitul sangvin. Portocaliul iti arata ca pana si toxinele depozitate in articulatii sunt eliminate din corp.

Alte efecte:

intarirea sistemului imunitar
Sigur, o dieta echilibrata si un stil de viata corect sunt solutiile imuabile ale unei tinereti fara batranete. Cand insa te simti slabita si timpul nu iti permite sa faci o schimbare radicala a ritmului de viata, trebuie sa gasesti solutii alternative care sa te mentina sanatoasa. Aici intervine DetoxSpa asigurandu-ti o intarire a sistemului imunitar. Datorita actiunii sale prelungite de detoxifiere (merita retinut ca procesul de detoxifiere continua pe caile clasice chiar si la 48 de ore dupa incheierea tratamentului), sistemul imunitar se reface repede si isi revine la parametrii normali de functionare intr-un timp – record.

echilibrarea bio – energetica

Substantele toxice acumulate in organism de-a lungul timpului sunt “atrase” spre exterior si usor eliminate gratie celor peste 2000 de pori intalniti la nivelul talpilor. Vei lasa in urma semnele de oboseala, te vei simti revigorata, reenergizata, vei dormi mai bine si te vei putea cocentra pe acele aspecte ale vietii pe care tue doresti

Indiferent daca nu te simti in apele tale sau ai exagerat cu mancarea si vrei sa iti revigorezi organismul, detoxifierea este un proces important pentru curatarea organismului. Daca pana acum am fost obisnuiti ca detoxifierea sa presupuna cure de slabire, diete drastice si mult efort fizic.... la salonul Keiko SlimSpa vei regasi solutiile cele mai placute, fara ca acest lucru sa le reduca in vreun fel eficacitatea.
Sau daca esti o persoana ocupata sau comoda si nu ai timp sa te deplasezi pana la salon, poti achizitiona aparatul de detoxifiere pentru acasa de la firma Rowe. www.rowe.ro

www.keiko.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest