Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Diete pentru toate varstele

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

vineri, 28 august 2009

Diete pentru toate varstele

Stilul de viata, obiceiurile alimentare si motivatia difera in functie de varsta. Corpul nostru fluctueaza pe masura ce strabatem diferitele etape ale vietii, sub influenta factorilor hormonali, psihologici si fizici. Nu e de mirare ca o femeie de 50 ani nu mai are silueta unei adolescente de 15 ani.

Iata cateva sfaturi ca te vor ajuta sa ai silueta care ti se potriveste:

Nu exista diete-minune! Silueta ideala si starea de bine sunt rezultatul unei bune ingiene de vieta si a unui stil de viata sanatos.

Nu te infometa! Regimurile restrictive nu functioneaza in majoritatea cazurilor si chiar daca reusesti sa slabesti exista riscul efectului yo-yo. Adopta mai bine obiceiuri alimentare sanatoase: mananca orice, dar in cantitati moderate.

Bea multa apa! Apa (de preferinta, putin carbogazoasa) te va ajuta sa elimini toxinele din organism.

Mananca incet! Indiferent de dieta adoptata, acorda-ti suficient timp pentru a manca incet. Astfel, senzatia de satietate isi va face aparitia mai repede, iar tu vei manca mai putin.

Fa miscare! Cand ai o viata activa, nu dispui intotdeauna de suficient timp pentru a face sport zilnic. Exista totusi cateva solutii pentru a remedia aceasta situatie: incearca sa urci pe scari si nu cu liftul si acorda-ti o ora de mers pe jos in weekend. Inafara de consumul de energie (si de arderea grasimilor), aceste activitati sunt excelente si pentru starea ta de spirit, indispensabila pentru reusita oricarei diete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest