Health Slabire - Cure de slabire eficiente, aparatura pentru slabit, regim slabire rapid, dieta sanatoasa, tratamente anticelulitice si tratamente slabire, metode de slabit, dermoporatie, liposuctie virtuala, epilare definitiva, orly, lacuri de unghii, tratamente spa, rowe, bronzare organica blogarama.com GeekySpeaky: Submit Your Site! SEO Romania Catalog Bloguri Bloogle Director Web Cure de slabire - diete - aparate pentru slabit - Metode de infrumusetare- tratamente anticelulitice - Dietele vedetelor - slabire - keiko slim spa Cure de slabire- diete- aparate pentru slabit- tratamente- slabire: Dieta cu portocale

Slabire, Infrumusetare, Sanatate, Diete, Tratamente corporale-Aici le gasesti pe toate

Aici poti afla tot ce te intereseaza despre diete , tratamente de infrumusetare, cure pentru slabit, un regim de viata sanatos, cure slabire eficiente,aparatura pentru slabit,regim slabire rapid,tratament anticelulitic, salon remodelare corporala si slabire, lacuri unghii Orly, metode slabit,dermoporatie,liposuctie virtuala, epilare definitiva,bronzare organica,dietele vedetelor,diete celebre,cura de slabire,metode si diete de slabit,slabire de durata,dieta sanatoasa,celulita,grasime,calorii,slabire rapida,dieta 4kg in 4 zile,dieta de slabire,dieta de slabit,tratament slabit,tratamente slabire,detoxifiere,alimentatie,greutate,regim slabire,regim slabit,regim disociat, slabire, aparate pentru slabire.

luni, 17 august 2009

Dieta cu portocale

Daca nu trebuie sa slabesti drastic, ci doar sa te mentii, continua sa mananci in mod normal, dar tine cont de "regulile portocalelor".

1. Mananca o portocala inaintea fiecarei mese. Mirosul puternic aromat, precum si gustul dulce al fructului iti vor scadea considerabil apetitul pentru mancare.

2. Bea in fiecare dimineata un macerat din portocala, preparat de cu seara.
Pune intr-un vas de sticla o portocala taiata felii si adauga 2 lingurite de ceai de menta si 300 ml de apa clocotita. Acopera vasul cu o foaie de hartie si lasa la macerat pana dimineata. Preparatul se bea pe stomacul gol, cu inghitituri mici.

3. Bea mult suc de portocale:
- un pahar dimineata, pe stomacul gol;
- un pahar la pranz, inainte de masa;
- seara, bea doar un pahar cu suc de portocale, fara sa mai mananci altceva.

Sursa: femeia.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Follow @CellzGroup Follow Me on Pinterest